Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,732

Etiketler

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

dopamin' Alıntı:
Metin hocam istediğin balık osun 2 aralıkta kardeşim balık arkadaşım dostumu kurtboğazında talihsizce kaybettik onun anısına hafta sonu toplanacağız birbaşka hafta söz olurmu

Ömer Hocam
başınız sağolsun
merhuma Allahtan rahmet, geride kalanlara sabır dilerim

size uygun ilk vakitte görüşelim

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Ömer Hocam
başınız sağolsun
merhuma Allahtan rahmet, geride kalanlara sabır dilerim

size uygun ilk vakitte görüşelim

Teşekkür ederim metin hocam dostlar sağolsun inşallah görüşmek dileğiyle sağlıcakla kal

Yeni haberler
Arkadaşlar son yapılan geliştirmelerle sistem artık eskiye göre yarı amper kullanarak aynı gazı üretmekte.Aşırı amper çekme gibi bir sorun kalmamıştır.Haliylede ısınmada oldukça düşük olmaktadır.Yeni yapılan bir değişikliklede artık kontak açık ve motor çalışmıyorken sistemde devreye girmemektedir.Motor çalışmaya başladıktan sonra sistem devreye girmektedir.Bir değişiklikte sistemdeki su seviyesi kritik düzeye geldiğinde sistemi devreden çıkarıp kullanıcıyı uyaran ışıklı bir sistem ilave edilmiştir.

Sistemden test için verdiğimiz Ankaradaki Yol oto servis ve yedek parça Ltd.Şti firması şuana kadar 3 araçta testlerini gerçekleştirdi.Çeşitli araçlarda %25 ila %53 arasında sonuçlar aldılar.Halen daha farklı araçlardada test çalışmaları devam etmektedir.Firma ila vardığımız anlaşma neticesi ürünlerimizin Türkiye dağıtımını kendileri yapacaklar.Bundan sonraki süreçte biz sadece sistemin üretimi ve geliştirilmesine devam edeceğiz.Yol otonun yaptığı testlerle ilgili bilgileri www.yolotomotiv.com.tr adresinde en üstte soldaki Bizden Haberler blümünden bakabilirsiniz.

sonra hiç unutmuyorum,
o gün yaklaşık 7-8 araç aynı engelde takılıp kaldık,
can sıkıcı bir durum,
gecenin bir yarısı, hava soğuk, üstümüz başımız sırılsıklam, boğazımıza kadar çamur içinde, ders oldu tabii.
neyse sağ salim kamp alanına döndük sonunda,
merak edenlerden bir ton fırça,
onlarda haklı,
ulaşamamışlar da,
insanın aklına bin türlü ihtimal geliyor.
bitti gitti sonucunda,
iyi vakit geçirmiştik.

betelguz' Alıntı:
Yeni haberler
Arkadaşlar son yapılan geliştirmelerle sistem artık eskiye göre yarı amper kullanarak aynı gazı üretmekte.Aşırı amper çekme gibi bir sorun kalmamıştır.Haliylede ısınmada oldukça düşük olmaktadır.Yeni yapılan bir değişikliklede artık kontak açık ve motor çalışmıyorken sistemde devreye girmemektedir.Motor çalışmaya başladıktan sonra sistem devreye girmektedir.Bir değişiklikte sistemdeki su seviyesi kritik düzeye geldiğinde sistemi devreden çıkarıp kullanıcıyı uyaran ışıklı bir sistem ilave edilmiştir.

Sistemden test için verdiğimiz Ankaradaki Yol oto servis ve yedek parça Ltd.Şti firması şuana kadar 3 araçta testlerini gerçekleştirdi.Çeşitli araçlarda %25 ila %53 arasında sonuçlar aldılar.Halen daha farklı araçlardada test çalışmaları devam etmektedir.Firma ila vardığımız anlaşma neticesi ürünlerimizin Türkiye dağıtımını kendileri yapacaklar.Bundan sonraki süreçte biz sadece sistemin üretimi ve geliştirilmesine devam edeceğiz.Yol otonun yaptığı testlerle ilgili bilgileri www.yolotomotiv.com.tr adresinde en üstte soldaki Bizden Haberler blümünden bakabilirsiniz.

istanbulda da benzer bir servisle anlaşma sağlarsanız faydalı olacaktır . Sanırım hiç bir servis sattığı ürünün işlevini yapmaması durumunda iade almayı redetmeyecektir eğer esnaf ise....
yol otomotiv ankara şaşmazdaymış mutlaka buradan birileri tanıyor veya gidiyordur oralara ben hala ümitliyim birşeyler olabilir mi diye...umudumu kaybetmek istemiyorum...

İstanbulda dahil tüm illere bayilik verilecek.İstanbuldada önde gelen servislerden şuan bayilik talebi var.Hazırlıklarımız devam ediyor şuan.Satış şeklide şöyle düşünüyoruz tasarruf yapıp yapmadığını merak eden müşteriye bir elemanımızla birlikte belli bir güzergahta sistemli ve sistemsiz gidilerek net sonuç gösterilebilir.Sonraki günlerdede müşteri memnun kalmama durumu olursa 30 gün içinde iade edebilir.

SN BETELGUZ. SİZE BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM. BU SİSTEMİN FİYATI 1250TL DEN BAŞLIYOR DEĞİLMİ? BU FİYATLARA NE OLDUDA ANİDEN ZAM YAPTINIZ. DEMEKKİ ÖNCEDEN YAPTIGINIZ SİSTEMLER HİÇ BİR İŞE YARAMADIĞI İÇİN BÖYLE UCUZA VERİYORDUNUZ. SİSTEMİNİZ DENENDİKTEN SONRA YANİ MİLLET KULLANIP MEMNUN KALDIKTAN SONRA ZAM YAPABİLİRDİNİZ. SİZE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM.ÇOK YÜKSEKTEN UÇMAYIN HERKES ÇABUK ZENGİN OLMAK İSTER. AMA BU ÜLKEDE ÖYLE SAF VE HAYAT PAHALLILIĞINDAN İÇİ YANMIŞ İNSANLAR VARKİ ONLAR İÇİN BU SİSTEM BİR PİYANGO OLACAKTIR. ASLINDA BU İŞ BİRAZDA VİJDAN MESELESİDİR. HERKESE HAYIRLI FORUMLAR DİLİYORUM...

Ferahaddin bey daha önceki sistemlerde işe yarıyordu.İlk satışa başladığımız günden bugüne kadar kullanan müşterilerimiz mevcut.Bizde isterdikki çok daha uygun fiyatlara satabilelim.Biliyorsunuz daha önce montaj hizmeti sunmuyorduk.Bu nedenlede alan kişiler yanlış montaj gibi sebeplerden üründen verim alamadıkları oluyordu.Şuan satış fiyatına montajda dahil.Ayrıca sistemde bazı değişikliklerde oldu maliyetler değişti.Bu gibi sebeplerden dolayı fiyatı yükseltmek durumunda kaldık.Çabuk yoldan zengin olmak gibi bir amacımız yok.Daha önce ne kadar kar ediyorsak emin olun şuan yine aynı.
Yol otomotiv dünde bir ticari Renault megan turbolu dizel araca montajlayıp test ettiler.Sonuç %30 tasarruf çıktı.İlgili haberi sitelerinden bakabilirsiniz.

oehh halen tartışıyor musunuz bunu ya, arkadaşlar ne sistemi lise iki deney konusu, diyonize suya bakır ve çinko iki çubuk koy, aküden elektrik ver hidrojen çıksın bunu hava hortumuna bağla, oldu mu sana hidrojen destek sistemi. bunu bile düzgün beceremeyecek kadar yetersiz teknik bilgiden, motora verilen hava yakıt karışımı değeri değişmediğinden motoru eliniz alacağınızdan 1 lamda değerinden 14'e bir oranına müdahale edilmemesinden, sabit kalmasından bahsetmiyorum bile.

artık şu dolandırıcılara prim vermeseniz. halen iki kuruş tasarruf edicez diye uğraşıyoruz iki yürüyüş yapsak benzin fiyatları için daha fazla şansımız olur.

yavuz-çelikel' Alıntı:
ıp nedir yarar arkadaşlar?

Keşke bana özel mesaj ile sorsaydınız yeni farkettim bu konuda ki raporlamayı.

Buyrun IP çalışması.

[attachment=1]

IP Nedir - Araştırma.JPG

TezzMertek' Alıntı:
Keşke bana özel mesaj ile sorsaydınız yeni farkettim bu konuda ki raporlamayı.

Buyrun IP çalışması.

[attachment=1]

Uuuuu rezillik :smiley:)) hala kafamda acaba soruları vardı.Çok mu yükleniyoruz betelguz beye?, yanlış mı yapıyoruz ? gerçekten işe yarar mı diye.

ancak bu tablo bize rezilliğin belgesi olarak görünüyor.Sözlerini ciddiye aldığımız, oturupda okuyarak vakit ayırdığımız bir insanın bizi enayi yerine koyma düşüncesi açıkcası tüm tüylerimi diken diken etti.

Bir 3. kişi daha vardı IP takibi yaptığımda farketmiştim.

Biraz araştırayım dönerim tekrar. Sanırım sayfa 49'da idi.
Mesaj sayısı az olan kişilere ve direkt ilgili konuya (ilk mesajı yani) olan üyelere her zaman şüphe ile bakıyorum ben.

Sistem aynı IP'ten üyeliği yasaklamadığı için elimizden birşey gelmiyor :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR