Arama sonuçlarınız

1. olasiliksiz

Yeni Defenderimde ki Boşluk Sorunu Hakkında

Ynt: Yeni Defenderimde ki Boşluk Sorunu Hakkında Güven vermiyorsa almayın. İngilizlerin vakti zamanında çölün ortasındaki imkanlarla bile tamir edilebilsin mantığı ile yaptığı arabayı almak zorunda değilsiniz. İhtiyaçlar değişince uygun tasarımın da değişmesi gayet doğaldır, ezbere iş yapmaya...

2. olasiliksiz

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor Bu araçlara bu kadar emek harcanıyor sonra kaskocuya giriyorsunuz 10 yaştan büyük olduğu için kasko yapmayız diyorlar. Garip ikilem..
  3. olasiliksiz

5.9 hakkında tavsiye lütfen!

Ynt: 5.9 hakkında tavsiye lütfen! Hiç 5.9 kullanmadım ama çıkabilecek süpriz masraflar ve vergi bence zorlar. En fazla 2.0 lt motorlu bir araç bakın. Motor ne kadar büyükse süprizler o kadar artıyor.

4. olasiliksiz

Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak

Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak 1.5-2 dk sabretmek zor olsa da en az 30sn oyalanmanın bir yolunu bulurum genelde. Genelde bu durum şöförün değil de diğer yolcuların sabrını taşırır.
  5. olasiliksiz

Grand Vitara 2008-... Kullanim kitabi

Ynt: Grand Vitara 2008-... Kullanim kitabi benim bile işime yaradı :) güzel kitapmış. özellikle 7-1 (driving tips) bölümünü okumakta fayda var. Aracı yükseltmeyin, tekerlekleri büyütmeyin, modifiye etmeyin vs şeklindeki uyarılar yanında, devrilme vb kazaların sebepleri de anlatılmış.

6. olasiliksiz

DTMF Uzaktan Kontrol Devresi

Ynt: DTMF Uzaktan Kontrol Devresi Görünmüyorsa yoktur. Yani öyle bir bağlantı kurmuyor. Belki arkadaşlarda ilave devreler vardır o işler için...

7. olasiliksiz

Defender öldü, ruhu şadolsun :)

Ynt: Defender öldü, ruhu şadolsun :) Tatilde balığa gitsinler diye mi? Fiyatı da uygunsa bitane de ben alayım.
  8. olasiliksiz

Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?..

Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?.. Cherokee'leri bilmiyorum ama bu tabir genelde sınırlı sayıda üretilen ürünler için kullanılır. "Limited Edition" anlamındadır muhtemelen.
  9. olasiliksiz

Motorda Türk devrimi

Ynt: Motorda Türk devrimi Biz hep bekliyoruz zannederiz ki bir Einstein çıkıyor bir icat buluyor ne yazık ki bizde o adamlardan yok o yüzden olmuyor zannediyoruz, bitane bulunca çok şaşırıyoruz göklere çıkarıyoruz. Hayır, olay 100 fikirden 1'inin başarılı olduğu sıradan bir süreci yönetmek...

10. olasiliksiz

Motorda Türk devrimi

Ynt: Motorda Türk devrimi İnternette alkışlayarak mı destekleyeceğiz? Normalde olması gereken şu: Sizin x konusunda bir patentiniz var diyelim. Gidersiniz risk sermayesi şirketine fikrinizi anlatırsınız. "Bu fikirle şöyle bir ürün geliştiririz, böyle bir şirket kurarız, siz de ortak olursunuz...

11. olasiliksiz

Motorda Türk devrimi

Ynt: Motorda Türk devrimi Dünyada en çok araştırılan konulardan biri içten yanmalı motordur. Bu da bu tür bir habere "hemen atlamamak" için yeterince iyi bir sebep. Yine de bekleyip görelim bakalım. Birzamanlar ismi lazım olmayan bir türk şirkettinde çalışıyordum, konusunda oldukça...
  12. olasiliksiz

Motorda Türk devrimi

Ynt: Motorda Türk devrimi Başkalarıın ekonomik bulmadıkları için üretmedikleri şeyleri "icat edip" patentini almakta nedense üstümüze yok. Hadi hayırlısı bakalım, belki birilerinin "tek silindirli ekonomik motor" a ihtiyacı vardır. Mümkün olduğu kadar ucuza üretilmeye çalışılan tek silindirli...

13. olasiliksiz

Defender öldü, ruhu şadolsun :)

Ynt: Defender öldü, ruhu şadolsun :) İngilizler landrover'ı defenderin imalat maliyetlerinin yüksekliği sebebi ile tata'ya satmıştı. Elle monte edilmesi icab eden robotla üretime gelmeyen bir tasarımmış. Aynı problemi tata da görmüş olmalı. Geçenlerde öyle bir açıklama yaptılar, nerde okumuştum...
  14. olasiliksiz

Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?.. Bence bunu otomatik vitesli bir araçta yapmamak lazım, çünkü her iki tekerleği de frenliyorsunuz, şanzıman da motorla fren arasında kalıyor. Altta kalanın canı çıksın hesabı olabilir sonra.
  15. olasiliksiz

Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?.. El freni ile yapılabilen bir tür arka kilit var, "fiddle brake" deniyor, manual kontrollü lsd gibi birşey. Arka tekerleklerden sadece boşa dönene fren uygulanıyor. Herhalde arkadaş bundan bahsetmiş. Bahsettiğiniz durumlarda işe yarayabilir. Araca...

16. olasiliksiz

Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?.. İşin doğrusu aracın yapılış amacını biraz zorlamaya başlamışsınız. Hani arazi aracı vardır unimog gibi, asfaltta güvenli bir şekilde max 50-60km/s yapar adamı fıtık eder. Asfalt aracı vardır F1 yarış arabası gibi, araziyi bırakın pikniğe bile...
  17. olasiliksiz

Nichiro filtreleri

Ynt: Nichiro filtreleri Bir de böyle bir şirket var ama site tamamen japonca olduğu için herhangi birşey anlamak mümkün değil http://www.nichiro-inc.co.jp/top.html Görünüşe göre bu şirketin filtre tarzı ürünlerle bir ilgisi var, en azından bir iki filtre resmi mevcut, logo da aynı olduğuna...
  18. olasiliksiz

Nichiro filtreleri

Üzerinde latin harfleriyle TOYOTA yazısı ve birtakım diğer japonca yazılar bulunan Nichiro marka filtrelerin nerede üretildiğine dair bir bilgisi olan var mı? Sanayide bazı özel servisler bunları kullanmaya başladı. Benim bu marka hakkında bulabildiğim tek bilgi aşağıdaki linkte bulunan Türk...

19. olasiliksiz

Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?.. Mevcut diferansiyele kilit takılamıyorsa, aynı dişli oranına sahip başka bir kilitli diferansiyel kullanılabilir belki diye düşünmüştüm... Bu işin teknik kısmı tabi. Bir de herşeyden önce böyle bir iş yapılmalı mı? kısmı var. Benim şu ana kadar...
  20. olasiliksiz

Ynt: Diferansiyel Kilit Sistemleri Hakkında ?.. Diferansiyeli komple değiştirince de olmuyor mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri