Defender öldü, ruhu şadolsun :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,730

Etiketler
Ynt: Defender öldü, ruhu şadolsun :smiley:

Ne olsa bir safkan :D en donanımlı duster dan iyi olacağı kanaatindeyim :D Ve bence tasarım yeni değil evog ve freelander 2 nin tarzı ve çizgileri gayet belirgin.

yavuz-çelikel' Alıntı:

Bende...

Keşke herbiyerine elektronik v.s. döşemeseler....
Dadından yinmez o zaman... :smiley:

Ama kesin arazisini felan fişman elektronik melekotronik tırışka mırışka yapacaklar, silahı icat edip mertliği öldürecekler... :(

işte zaten fark burda beğenenler amerikancılar :smiley:

defenderin o kendine özgü ruhu gitmiş yerine daha büyük bir kitleye hitab eden fakrlı ruhu olan bir araç olmuş.

Hazırlanmış olan bu Concept güzel görünüyor fakat seri üretime geçtiğinde araç mutlaka daha basite indirgenecektir. Concept araçları herzaman çok albenili sunup, seri üretimde çok sıradan halde pazara sunarlar.

Kupa-şase uygulamasını kaldırıp, maliyet düşürmek için monoblok şaseye geçeceklerdir. Efsanenin sonunu bu getirir diye tahmin ediyorum. Umarım fiyatı ulaşılabilinir bir rakam olur. Ben beğendim tasarımı.

İnternette bu iki foto dışında hiçbir görsel bulamadım.

Kurşad amma yaptin, allahin verdiği nimetlerden yararlanmak lazim ama bir tere kadar. Biraz luks bozmaz.....

yavuz-çelikel' Alıntı:
Kurşad amma yaptin, allahin verdiği nimetlerden yararlanmak lazim ama bir tere kadar. Biraz luks bozmaz.....

iç mekanda lüks bencede olmalı da yürür aksam ve motorda ne kadar az lüks o kadar iyi :smiley:

Lüks olsun diye konforlu olsun diye sabit aks dan vazgeçiyorlar mesela, sabit aks ön arka fabrikasyon kilitli ve lüks bir araç yokmu? :D

rubicon demeyin onda lüks yok :D

o lastikle offroad yaptıran aracı nasıl yapmıstır aceba. (mecazi olarak söyledim ama öyle bir izlenim uyandırıyor)

işi bilmeyen genç mühendisler yapmış hesabı. asfalt lastiği ile offroad yapan her yeri sensörlü defender...

ONE LIFE LIVE IT ;D

Tempus' Alıntı:
işte zaten fark burda beğenenler amerikancılar :smiley:

defenderin o kendine özgü ruhu gitmiş yerine daha büyük bir kitleye hitab eden fakrlı ruhu olan bir araç olmuş.

yep....

Defenderler bu haliyle askeri birliklere ve emniyet teşkilatının kullanımınamı verilecek.Hayal bile edemiyorum :smiley:

Resimde kullanılan arac defender 90 olmalı :smiley:

bu model bizi pek ilgilendirmiyecek belki 10 yıl sonra belli eder önce kendini kanıtlamalı sonrada ucuzlamalı :smiley:)))))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR