Defender 110 Arka Lambalar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan T.Niron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 969

T.Niron

Yeni Üye
Mesajlar
9
Tepkime Puanı
2
Yer
İstanbul
Web
niron.com.tr
Merhaba,

İnternette ve Alım/Satım sitelerinde gezerken bir çok Defender için birden fazla arka lamba varyasyonu olduğunu farkettim. Bunlar modifiye oldukları için mi bu şekilde yoksa yıla göre kasa değiştikçe arka lambalarda mı değişiyor. Kiminde 2 adet var, kiminde 9 adet var, kiminde 4 tane kiminde 3 tane. Bu konuda bilgi edinmek istiyorum. Bunun bir standartı yok mu? Şayet yıla göre ve modele göre değişiyorsa doğru model için üretilen bütün defender modelleri için (2020 öncesi) bir ansiklopedi bir web sitesi vb var mı?

İşte bir kaç örnek;

1688988917865
1688988934896
.
Hreu6BJHcMZ6HIwKyH0prk293dHq8 JpEUwlbf3SwusqpCAU
.
PGea3iWibFcAsaJtDbuMqz3mXDQPLvZYoRfxvjNeYusqpCAU


Thumb 9297 l
.
LED110


Teşekkürler,
 

Arkadaşım burası forum olarak ölmüş gibi duruyor. FB sayfaları biraz daha hareketli. Yahut ingiliz defender forumlarında sorabilirsiniz.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,951
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst