Nichiro filtreleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olasiliksiz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,656

olasiliksiz

98'rav4
Yer
Ankara
Üzerinde latin harfleriyle TOYOTA yazısı ve birtakım diğer japonca yazılar bulunan Nichiro marka filtrelerin nerede üretildiğine dair bir bilgisi olan var mı?
Sanayide bazı özel servisler bunları kullanmaya başladı.

Benim bu marka hakkında bulabildiğim tek bilgi aşağıdaki linkte bulunan Türk şirketi tarafından tescil edilmiş olduğu, fakat üretim yerine dair herhangi bir bilgi bulamadım.

http://www.markaharitasi.com/marka/nichiro-automobile-filters-sekil_65288

Yukarıdaki websitesindeki bilgi aşağıdaki gibi, ayrıca referans olması açısından buraya kopyaladım. Ekteki logo bu filtrelerin üzerinde mevcut.

Bu marka MATSAN DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, firmasına/şahsına aittir.

nichiro automobile filters şekil markasının tescili için 08-05-2008 tarihinde TPE'ye başvurulmuştur. 29-04-2009 tarihinde 2008 27336 tescil numarası ile TPE tarafından marka tescili yapılmıştır. TPE kayıtlarında marka sahibi MATSAN DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, olarak yer almaktadır.
Sahibi: MATSAN DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ /
Sektör: Otomotiv Sanayi | Sağlık ve Güzellik |
Başvuru No: 2008/27336
Tescil No: 2008 27336
Başvuru Tarihi: 08-05-2008
Tescil Tarihi: 29-04-2009

Japonyada Maruha Nichiro Holdings (http://www.maruha-nichiro.co.jp/english/ ) isimli bir şirketler grubu da mevcut, fakat anladığım kadarıyla bu filtreler ile herhangi bir ilgileri bulunmuyor.

Bu konuda bilgi verebilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

timthumb.php.jpg

Etiketler
Ynt: Nichiro filtreleri

Bir de böyle bir şirket var ama site tamamen japonca olduğu için herhangi birşey anlamak mümkün değil

http://www.nichiro-inc.co.jp/top.html

Görünüşe göre bu şirketin filtre tarzı ürünlerle bir ilgisi var, en azından bir iki filtre resmi mevcut, logo da aynı olduğuna göre galiba cevabı bulduk..

Ynt: Nichiro filtreleri

NICHİRO Japon dilinde Kuzey Yildizi ya da Kuzeyin Yildizi anlamına gelir.
Bu kelimeyi kullanan 30 civarinda Japon Sermaye Sirketi vardir. En buyukleri NICHİRO MARUHA'dir! 39 ulkede faaliyet gosterir.
NICHİRO İNC. bir baska Japon Sermaye sirketi olup farkli alanlarda OE uretim yapar. America, Australia, Indonesia, Thailand, South Korea,
Vietnam, Malaysia, South of Africa, Singapore Re-PACKING BASE ve NAGOYA, YOKOHAMA da uretim alanlarina sahiptir.
bu konuda ogrenmek istediklerinizi daha net bir sekilde INGILIZCE ya da Japonca yazarsaniz, yardimci olmaya calisirim.
NICHİRO Automobile Filters, bizdeki bilgilere gore JOINT VENTURE bir sirket olup 1986 yilindan bu yana Uzak Doğu Pazarlarinda cok
taninan-bilinen bir Markadir.
H.HIRAI

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri