Arama sonuçlarınız

1. izciler

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Pekiyi hadi bende de artık 2008 volkswagen 4 motion var. Murat Can gelebilecekmisin peşimden :)

2. izciler

Kamp Alanları Tehlike Çanları Çalıyor...

Ynt: Kamp Alanları Tehlikeli Çanları Çalıyor... Birileri temizlerse, kirletenler "Birileri temizliyor" diye yeniden kirletir. Bireliri temizlik yaptığı sürece kirletenler mutlaka olacaktır. Kirletenler her gittikleri yeri kirli görmedikçe aklı başına gelmeyecektir. Bunun bir tek çözümü var...
  3. izciler

Türk Okçuluk Tarihi

Ynt: Türk Okçuluk Tarihi Ha haa yok bir buçuk km atıyor ve kaza ile beşe on kalasları delebiliyor ama Bahçeli evlere atamaz. Sadece 18 metreden rahat vururum o kadarcık aleti:)

4. izciler

Atv Safari

Ynt: Atv Safari Hayattayım ve nefes almak için bazen buralara bakabiliyorum. Şu başkanlık beni sevdiğim şeyleri yapmaktan alı koyuyor. ATV nin motoru nedir bilemiyorum Kanuni markalı beş ileri bir geri vitesli bir şey. Normal araç romorku takıyorum onunla 1 ton yük çekiyor. Kısaca motoruna...
  5. izciler

Türk Okçuluk Tarihi

Ynt: Türk Okçuluk Tarihi Bir makaralı yayım var, Kızımın bir olimpik yayı var, İzcilik Federasyonumuzun bir olimpik 11 başlangıç yayı ve 11 hedefi ile üstü kapalı poligonu, hedeflerın arkasında ok filesi mevcut hepsi Ümraniyedeki tesiste. Makaralı yaylar muhteşem. Bu arada geleneksel yaydan da...

6. izciler

Binicilik

Ynt: Binicilik 4 büyük yarış atımız var 2 adet pony var. Bu yaz 10 haftada onbin çocuğu ata bindirdik. Biz diğer kurumlar gibi atla yarıştırıp kumar oynatmıyor ya da atla zıplatıp yarıştırıp para kazanmıyoruz. Tamamen çocuk ve gençlere atı sevdirmeye uğraşıyoruz. İstanbullu çocuklar şanslı izci...

7. izciler

Atv Safari

Ynt: Atv Safari Bizde iki çekeri var ve çıkmadığı yer atlamadığı tepe kalmadı. İki çekeri bile muhteşemdir. Nokta dönüşü yapabiliyor. Çok iki tekere kaldırdım ama deviremedim hala. Bu arada karda denemedim daha.
  8. izciler

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Avcılık spor değil katliamdır. Her avcı spor için çıkıyorum aslında ateş etmem hayvana, aslında amacım doğada yürümek der. Ama ben böyle avcıya rastlamadım. Her ne olursa olsun bir tüfeği alıp da ava gitmek hele günümüz azalan av hayvanları dolayısı ile vahşettir. Sürek...
  9. izciler

Anadolu’dan Hangi Yaban Hayvanlar Yok Oldu?

Ynt: Anadolu’dan Hangi Yaban Hayvanlar Yok Oldu? İşte en güzel duygu budur. Kimi çanta kimi kahvaltı olmamaya çalışırsa herkes birbirine saygı duyar. Birinin elinde otomatik tüfek diğerinin sadece dişlerinin olması hali en büyük problemdir. İnsanlar avlanmayacaklarını düşündüklerinde daha rahat...

10. izciler

Anadolu’dan Hangi Yaban Hayvanlar Yok Oldu?

Ynt: Anadolu’dan Hangi Yaban Hayvanlar Yok Oldu? Dökümasyon yapılmadı, ve yapılmıyor da çünkü ben uzun zaman içinde bu tür bilgilerin her alanda herkes ile tartışılmaması gerektiğini öğrendim. Şartlar oluşuncaya kadar birebir benzeri varsa ılgarini mağarasını bile insanlara açıklamamak gerekir...

11. izciler

Arkadaşımız Hasan'ın (izciler) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Hasan'ın (izciler) Doğum Günü Kutlu Olsun Sevgili arkadaşlar beni çok duygulandırdınız. Maalesef doğum günümde yollardaydım. Mesajlarınızı yeni okuyabiliyorum. Madem öyle ben de size dua ediyorum ama ettiğim duanın ne olduğunu sonda öğreneceksiniz. Bir çok kişi uzun ömürler...
  12. izciler

TDF Başkanı Kim Olmalı?

Ynt: TDF Başkanı Kim Olmalı? Hileye karşı hile olmaz. Mertlik hileyi dürüstlük ile yenmektir. İnsanlar doğru yolda daima yürürlerse hedefe ulaşırlar.

13. izciler

TDF Başkanı Kim Olmalı?

Ynt: TDF Başkanı Kim Olmalı? "Alattin Ağabey kazanacak demiştim" demiyeceğim. Çünkü görünen köy klavuz istemezdi. Şimdi artık kurumsallaşma zamanı. Delegelerin nasıl olacağı belli, nasıl delege artırılacağı belli. Sanıyorum söz söylemek isteyenin kurallar içinde oynayıp başa geleceği ortaya...
  14. izciler

TDF Başkanı Kim Olmalı?

Ynt: TDF Başkanı Kim Olmalı? Tamam abi sen biberleri al beni çağır geleyim. Biliyorsun benim jiplerim hep eskiydi. eksi 20 lerde şanzıman değiştirdiğimiz, çamura saplıyken defransiyel söktüğümüz oldu. Ancak, hiç jip parçası değiştirmediğini hatırlıyorum sen araba bozulunca bırakır...
  15. izciler

TDF Başkanı Kim Olmalı?

Ynt: TDF Başkanı Kim Olmalı? Ağabey, önce de ifade ettiğim gibi, standartları belirlenmiş kurumsal bir yapıda halefiniz de muhalifiniz de olsa aynı hakları taşımalıdır. Herkes aynı muameleyi görmelidir. Ben bana üye olan kulüplerin oluşturduğu bir federasyonun başkanıyım. Benim problemim daha...

16. izciler

Bolu İli Trekking – Off Road – Dağ Bisikleti – Foto Safari Parkurları

Ynt: Bolu İli Trekking – Off Road – Dağ Bisikleti – Foto Safari Parkurları Ya Murat hakikaten bak arkadaş senin gittiğin yaylaları rotadan bile saymamış. Bi de her halde çok yoruldun ki yolları bile hatırlamıyorsun. Oysa biz senin yürürken gördüğün Bella rüyanı bile hatırlıyoruz. Neyse İzcilik...
  17. izciler

Dizel Camper?

Ynt: Dizel Camper? Merhaba Muratın söylediği araç gerçekten çok güzel. Son derece rahat bir sürüşü var, elektrik ayarlı şoför koltuğu, otomatik vites, direksiyondan sürat ayarı, klima, amortisörler muhteşem. İçinde tv video, mikrodalga fırın, klima(bu ikisi aracın kendi jenaratöründen...
  18. izciler

TDF Başkanı Kim Olmalı?

Ynt: TDF Başkanı Kim Olmalı? Bir şey daha. Özerklik Türk Sporu İçin bir dönüm noktasıdır. Yöneticilerin kendi sporlarını o sporun kendine özgü sistemi ile donatabileceği, ve sporu başarıya götürecek en önemli adımdır. Bir çok insanın birilerini hegemonyası altında bulundurmaya çalıştığı şu...

19. izciler

TDF Başkanı Kim Olmalı?

Ynt: TDF Başkanı Kim Olmalı? Cemal Ağabey enteresan adamsın vesselam. Bir kere ben Sayın Karaca İle oturup saatlerce muhabbet etmedim ki dünya görüşünü bileyim. Ben sadece eski dağcılık ve yeni dağcılığı kıyasladım ve benim penceremden gelişmeleri olumlu olarak gördüğümü söyledim. Son...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri