Arkadaşımız Hasan'ın (izciler) Doğum Günü Kutlu Olsun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan penguen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,090

penguen

Zirve
Hasan Abi,
Sevdiklerinizle paylaşacağınız, dileklerinizin gerçekleşeceği daha nice yeni yaşlara; sağlık ve esenlikle erişmeniz temennisiyle...
Mutlu yıllar...
Esra

Etiketler
Ynt: Arkadaşımız Hasan'ın (izciler) Doğum Günü Kutlu Olsun

Hasan Bey doğum gününüzü kutlar , sağlık ve mutluluk dolu uzun ömürler dilerim.
Bugün Ümraniyedeki kampınıza bir çayınızı içmek ve tanışmak için uğradım.
Ancak Ankara'da olduğunuzu öğrendim.İnşallah bir dahaki sefere.
Saygılarımla

Hasan abi,
Doğum günün kutlu olsun.
Nice mutlu senelere inşallah.

Sevgili arkadaşlar beni çok duygulandırdınız. Maalesef doğum günümde yollardaydım. Mesajlarınızı yeni okuyabiliyorum. Madem öyle ben de size dua ediyorum ama ettiğim duanın ne olduğunu sonda öğreneceksiniz.
Bir çok kişi uzun ömürler diler ama acaba uzun ömür gereklimidir diye çok düşündüm. Bir gün Yozgatta Kazankaya Kanyonuna girecektik. 80 yaşında Kazankaya beldesinde doğmuş büyümüş bir ihtiyar yanımıza geldi ve "Evlat duydum ki kanyonu geçecekmişsiniz. Ben buradan hiç ayrılmadım ve 80 yıl acaba buranın gerisinde ne var diye hep düşündüm ama içinden geçemedim. Beni de yanınıza alırmısınız dedi. Adamı yanımıza aldık ve kanyondan geçirdik ancak bu hepimiz için de büyük bir ders oldu. 80 yıl dibindeki kayaların içinden geçme, hiç bu beldeden dışarı çıkma. 80 yıl düşünün böyle yaşadığınızı bir düşünün. Bu insan gibi 80 yıl yaşamak mı istersiniz yoksa dolu dolu geçen bir 40 yıl mı? İşte o zaman büyüklerimizin bize ettiği duayı hatırladım. Büyüklerimiz bize "Uzun ömürler " dilemezlerdi onlar "ÖMRÜNÜZE BEREKET" derlerdi. O zaman bunun ne manaya geldiğini anlamazdık. Ama şimdi anlıyoruz ki bereket dolu bir ömür sürmek 80 yıl hiç bir şey görmeden yaşamaktan iyi imiş. Boşuna dememişler GEZEN TİLKİ OTURAN ASLANDAN İYİDİR diye. Ben inanıyorum ki bereketli bir ömür sürdüm. Belki bir çok insanı için tarih denilebilecek insanlarla tanıştım. Bir bilgiyi öğrenmek için hiç kitap okumaya hiç ihtiyaç duymadım. Gidip kitabın yazarına sorabildim. Yani bundan sonra eğer öbür tarafa geçmek için bir kapı açılıp da gel artık deseler. Hiç pişman olmadan gidebileceğimi sanıyorum. Öyle değil mi? Ne güzel... Bu dünyada bir yılımız daha eksildi. (Boşuna dememişler "Ölüm asude bir bahar ülkesidir rinde" işte aslında bu duygularla yaşamak gerekir gibi geliyor bana) Evet sevgili arkadaşlarım, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyor ve ben de "SİZLERİN ÖMRÜNE BEREKET" diliyorum.

Sevgili Hasan lider, doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu ve izcilik dolu bir ömür dilerim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR