Arama sonuçlarınız

1. concrete

5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz LPG ile ölçüm için yine aynı istasyondan yakıtı tamamlamak şart. Farklı istasyonlarda çok farklı basınçlarda gaz verilebildiğinden hesap yanıltıcı olabilir. Hatta aynı istasyondan farklı zamanlarda alınan yakıtın...

2. concrete

LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya Beklerim. :) Aracınıza motor bakımı yaptırmadan önce uğrayın isterseniz. Aracınızı emisyon cihazına bağlar, durumu hakkında somut veri elde ederiz. Böylelikle yaptıracağınız bakım da daha anlamlı bir hal alır. Hatta belki bazı...
  3. concrete

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya Milanonun özel kablosu şu anda bizde yok. Ama aracı alırsanız, gelmeden 2-3 gün önce haber verirseniz, tedarik ederim. Aracın sistemini gözden geçiririz. Zaten çalışan bir sistem olduğuna göre, muhtemelen iyi bir bakım ve belki...

4. concrete

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya Memnun olurum.
  5. concrete

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bu akşam fırsatım olursa eğer, 45-50 km civarında bir otoyol rotasını sistemle ve sistemsiz olarak geçeceğim. Neticeleri yazarım.

6. concrete

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya Söylenmiştir ana ben hatırlatayım; 200-300 km sonra LPG basıncı biraz dişer ve geçici olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu esnada son ayar için tekrar LPG servisine uğrayın. Son ayardan sonra pek uğramanız gerekmeyecek periyodik...

7. concrete

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz Emisyon cihazı egzosta bir sensör sokulup bilgisayar ekranında emisyon değerlerini dördüğünüz bir alet. Yasal olarak emisyon pulu alınması gerektiğinden, muhakkak en az bir kaç yerde vardır çevrenizde. Değerler...
  8. concrete

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz Doğrudur. Akraba sayılırız demek ki :) Çok kalabalık olduğumuz da doğru tabii.
  9. concrete

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz LPG de benzinde yaktığından %35 daha az yakmanı beklemelisin. Çok muhtemelen emisyon değerlerin çok bozuk. Zaten fazla yakmasının sonucudur bu. ZJ lerde distribütör bakımı genellikle yapılmamış oluyor; çünkü...

10. concrete

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Aselsan güvencesi ile piyasada olan cb telsizlerin 5 ve daha yukarı toplu alımlarında; 239 tl yerine 225 tl. Mıknatıslı anten alımlarımda; 59 tl yerine 55 tl. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68274.new;topicseen#new

11. concrete

Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz

Ynt: Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz Voltajı düşünmemiştim. Eğer 24 V ise söylediğin doğru tabii.
  12. concrete

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz LPG ayarı, araçta fazla yakma durumu varsa, sadece Kit in programı ile bağlanarak yapılmaz. Araç ayarlanırken emisyon cihazına bağlamak; hem benzinde hem de LPG de durumları değerlendirmek, sorun varsa tespit etmek ve...

13. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi 100 ya da 105 yanılmıyorsam.
  14. concrete

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya Az önce 3.9 V8 kullanan bir dostumdan telefon aldım. Aracını bugün denemiş ve şu ana kadar yaktığı en düşük yakıtla yol almış. Aracın tasarruf rekorunu kırdık yani.
  15. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Pazartesi ölçüm yaparız diye umuyorum. Sadece çok kısa bir sürüş yaptım şu ana kadar. Herhangi bir yorum yapma şansım yok henüz. Çift sistem takıldığından çekilen güç biraz fazla. Ama sarj dinamosunda bunu karşılayacak yeterli pay var gibi görünüyor.

16. concrete

Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz

Ynt: Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz Memnuniyetinize sevindim. :)
  17. concrete

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya Memnun kalmanıza sevindim. Montaj detayları ile ilgili olarak ustam ile İsa Usta görüştüler. Ürünü tercih edenlerin paylaşımına ihtiyacımız var tanırtımımız için. Teşekkürler.
  18. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Montaj tamamlandı. İlk fırsatta bir kaç fotoyu da paylaşırım. Sistemin çektiği enerjiyi değerlendiriyoruz. Çok yüksek amper çekmesi bir sıkıntı olur. Sistemdeki saf su miktarı ile bu ayarlanabiliyor. Haftabaşı tüketim değerleri üzerinde çalışacağız.

19. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Şu anda 3.9 V8 disco 1 e montaja başlıyoruz.
  20. concrete

Feroza Lpg tankı

Ynt: Feroza Lpg tankı Benim veridiğim link zaten step in linki. LPG ci de ben oluyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri