LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,844
Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya

Tempus' Alıntı:
bak şimdi ya 2 silindir eksik diye ekstra indirim lazım ;D ben ne yapayim benim makinem elalemin 8 silindirinin veremediği gücü 6 silindirde halletmişse ;D

Yorumlarımı yazıcam haftaya tam ayarlar yapılsın, 300 km civarı oldu pazartesi son ayara gelirim :smiley:

Kendimize çok güveniyoruz. Gördüğün gibi montajda çok uğraşıyoruz. Ürün de oldukça kaliteli.Memnun kalacağına inanıyorum.

Pazartesi görüşürüz.

Fiyatları beygir gücüne göre yeniden mi tanzim etsek acaba ;D

Etiketler

concrete' Alıntı:
Kendimize çok güveniyoruz. Gördüğün gibi montajda çok uğraşıyoruz. Ürün de oldukça kaliteli.Memnun kalacağına inanıyorum.

Pazartesi görüşürüz.

Fiyatları beygir gücüne göre yeniden mi tanzim etsek acaba ;D

Neyse ben zararlı cikicam ;D

Gecen hafta sonu, kare kasama LPG (inkagas) montajı yapıldı.
İlgi ve alakalarına, şahane işçiliklerine, Güven abi ve Raif ustaya çok teşekkür ediyorum.

Darısı LPGsi olmayanlara...

cubs' Alıntı:
Gecen hafta sonu, kare kasama LPG (inkagas) montajı yapıldı.
İlgi ve alakalarına, şahane işçiliklerine, Güven abi ve Raif ustaya çok teşekkür ediyorum.

Darısı LPGsi olmayanlara...

Biz de teşekkür ediyoruz nezaketine.

Hedef Müşteri memnuniyeti,

Yöntem iyi ürün, iyi işçilik,

Sonuç müşteri memnuniyeti.

Uzun yıllar keyifle ve bol tasarrufla kullanmanı diliyorum.

gec te olsa hayrlı olsun bir gün yolumuz düşer.

Bende pajero 3.500 v6 aracıma inka gaz taktırdım çok memnunum. Bugün ayara gittim . Beklentilerimden daha iyi çıktı. Raif ustanın işçiliği titizliği zaten izlerkende anlıyorsunuz. Son ayarlar yapıldı bir süre sonra net tüketim değerlerinide vericem.

ilk izlenim ve yaptığım 500 km de çok memnunum . Güven abi ve Raif ustaya teşekkürler

Tempus' Alıntı:
Bende pajero 3.500 v6 aracıma inka gaz taktırdım çok memnunum. Bugün ayara gittim . Beklentilerimden daha iyi çıktı. Raif ustanın işçiliği titizliği zaten izlerkende anlıyorsunuz. Son ayarlar yapıldı bir süre sonra net tüketim değerlerinide vericem.

ilk izlenim ve yaptığım 500 km de çok memnunum . Güven abi ve Raif ustaya teşekkürler

Güle güle kullan :smiley:

LPG hakkında bilmek isteyeceğiniz herşey için;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69227.0

Karşılaştırmalı olarak markalara göre LPG sistemi bileşenlerini tanımak için;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67257.0

xj için bu konuyu biraz takip etmekte yarar var sanırım

arf' Alıntı:
xj için bu konuyu biraz takip etmekte yarar var sanırım

4.0 lt motorunuz var; benzinle yorulmayın. Hele bir de araziye giriyorsanız, başkasına gitmeyin.

Her an çayımız var, bekleriz :smiley:

concrete' Alıntı:
Sevgili Dostlar,

İşyerimizin yeni açılmış olması nedeniyle, Ana firmamız İnka Gas sadece 4 araçlık bir jest yaptı.

Sadece 4 adet 8 silindirli araç için 2400 tl olan liste fiyatımızı, ödeme nakit olmak kaydı ile 1750 tl. ye indirdik.

Benim aracımda lpg kit olmasaydı kaçırmazdım :smiley:

Selamlar,

selam,hatırlarsanız ben sizi ankaradan telefonla aramıştım 1997 model 5.2 GC için yakın zamanda gelmeyi düşünüyorum cep telefonunuzu yazarsanız sizi tekrar arayacağım...

hunter06_1' Alıntı:
selam,hatırlarsanız ben sizi ankaradan telefonla aramıştım 1997 model 5.2 GC için yakın zamanda gelmeyi düşünüyorum cep telefonunuzu yazarsanız sizi tekrar arayacağım...

0532 346 26 26

Görüşmek üzere

1997 model 5.2 GC aracıma inkagas BMD istanbul servisi güven beyin katkılarıyla, ankarada AK Mühendislik adlı firmaya İnkagas BMD taktırdım öncelikle söylemeliyimki ustalar ve mühendis bey çok harika insanlar çok güzel işçilikleri var ankarada olan tüm arkadaşlara tavsiye ederim,cihaz bence çok güzel ve randumanlı arabamda arıza lambasını bile yakmadı arabnın çekişinde ise hiç bir fark olmadı tekrar söylemeliyimki isa usta,Ali İhsan bey ve diğerleri çok kalite insanlar,kesinlikle memnun kalırsınız taktırmak isteyen olursa firmanın telefon numarasını yazıyorum:05322144492

hunter06_1' Alıntı:
1997 model 5.2 GC aracıma inkagas BMD istanbul servisi güven beyin katkılarıyla, ankarada AK Mühendislik adlı firmaya İnkagas BMD taktırdım öncelikle söylemeliyimki ustalar ve mühendis bey çok harika insanlar çok güzel işçilikleri var ankarada olan tüm arkadaşlara tavsiye ederim,cihaz bence çok güzel ve randumanlı arabamda arıza lambasını bile yakmadı arabnın çekişinde ise hiç bir fark olmadı tekrar söylemeliyimki isa usta,Ali İhsan bey ve diğerleri çok kalite insanlar,kesinlikle memnun kalırsınız taktırmak isteyen olursa firmanın telefon numarasını yazıyorum:05322144492

Memnun kalmanıza sevindim. Montaj detayları ile ilgili olarak ustam ile İsa Usta görüştüler.

Ürünü tercih edenlerin paylaşımına ihtiyacımız var tanırtımımız için. Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR