LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,849
Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya

designerb' Alıntı:
Selamlar lpg sevmesekte taktırmak zorunda kalıcağız sanırım fakat coluk cocuk malum su duydugumuz patlamalar insanı biraz düşündürüyor.Bu patlama olaylarına karsı firmanız sızdırmazlık için ne test uyguluyor,birde lpg göstergesi mutlaka görünen bir yeremi monte edilmeli saygılarımla, tesekkürler...

Sizi aydınlatayım;

LPG tankları basınçlı kap oldukları için benzin depolarından çok daha dayanıklıdır. İnternette kısa bir araştırma yaparsanız tankların çarpışma testi görüntülerine ulaşırsınız.

LPG, tanktan regülatöre biri hariç tüm markalarda bakır boru ile götürülür. Benzin de bakır boru ile götürülür. Sadece INKAGAS markasında avrupada kullanılan termoplastik boru kullanılır. Bu boru darbe ve vibrasyona çok daha dayanıklıdır; tesisattaki bir kaçaktan LPG tankına elektrik akımı taşıma ihtimali yoktur. Elastik olduğundan en emniyetli yoldan rahatlıkla döşenebilir.
Depoda, kaput içinde ve yazılım aracılığı ile enjektörlerde kaçak anında LPG yi durduran önleyici valfler vardır.

kaza yapıp yanan benzinli araçlar haber olmaz ama LPG li araçlar haber olur. Bu kazaların hiç birinde LPG tankı patlamamıştır. Yangının LPG sebebiyle çıktığıda tespit edilmemiştir.

Etiketler

Montaj atölyeleri montajlarını tamamlayınca sıvı ile ya da kaçak cihazları ile sızdırmazlık testi yaparlar.

Bunu ardından araç MMO na ait sızdırmazlık istasyonuna gider ve yine sıvı ile kaçak kontrolü yapılır. İlgili yönetmeliklere uygun tesisat yapılıp yapılmadığı kontrol edilir.

Daha sonra randevu almaya gerek olmaksızın Tüvtürke gidilir ve sadece LPG sistemi kontrol ettirilir.

Ancak bundan sonra trafikten LPG işli halde yeni ruhsat alınır.

Bu sıralamanın değişme ihtimali yoktur.

Sistemlerin güvenilirliği konusunda uzunca zamandır kimsenin tedirgin olmasına gerek yok. Çünkü konunun hem yönetmeliği hem de gayet sıkı çapraz kontrol sistemi var ve işliyor.

Burada bahsettiğm ürünün kalitesine de çok fazla güveniyorum. Piyasada var olan çok daha pahalı cihazlardan daha kaliteli olduğunu temin ediyorum. V8 araçlarda, cayenne S dahil olmak üzere görev yapıyor.

Aracınız LPG de benzindekinden daha sessiz çalışacaktır. Çekişinde en ufak bir düşme hissetmeyeceksiniz. İdeal bir montaj yapacağımızdan uzun süre sorunsuz kullanacaksınız. LPG sisteminin ECU su, şu ana kadar başka bir yerde yapıldığını görmediğim şekilde aracın kendi beyninin olduğu yere konacak.

http://www.akislpg.com/Groups/Default.aspx?LanguageID=1&GroupID=4&ContentID=37

Kampanya için alınan 4 adet V8 kitin sadece 1 tanesi kaldı.

Sonrasında standart fiyat üzerinden %10 gezenbilir indirimini uygulayabileceğim.

Merhaba,
Aracim 94 model xj (6 silindir)
Bu araca hangi lpg markanizi onerirsiniz? Fiyat ne olur?

Selamlar

cubs' Alıntı:
Merhaba,
Aracim 94 model xj (6 silindir)
Bu araca hangi lpg markanizi onerirsiniz? Fiyat ne olur?
Selamlar
Böyle performanslı motorlara piyasanın en ucuz ürünlerini taktırmayın bence. Marka kadar işçiliğe önem verin.

Benim elimdeki markaların ikisini önerebilirim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67257.0

ROMANO: İtalyan malı, kaliteli. 2000 tl (10 taksit)
INKAGAS: Son derece kaliteli. Ancak V8 kampanyasına giremiyor ne yazık ki 6 silindir. Normalde 1900 tl. Bu durumda 1700 tl (10 taksit)

Bn de arazide gezdiğim için, ustam montajları buna göre yapar. Her bir parça dikkatle doğru yere sabitlenir. Başka bir yerde rastlamayacağınız şekilde, ECU yolcu kabinine konur. Sıkıntı yaşamazsınız.

Güven bey,

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. En kısa zamanda tanışmak ve kahvenizi içmek için uğrayacağım.

Kolay gelsin.

cubs' Alıntı:
Güven bey,

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. En kısa zamanda tanışmak ve kahvenizi içmek için uğrayacağım.

Kolay gelsin.

Memnun olurum.

Detaylı bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim bu sayede hem benim sorularım yanıtlanmıs oldu hemde eminim bu konuda merak edilen birkaç soru daha açıklığa kavuşturulmuş oldu....

Ben LPG işine girmeden önce uzunca bir zamandır zaten bu ortamdaydım. Dolayısıyla buradakilerin LPG ile ilgili çok sıkıntı yaşadığını biliyorum. Buradaki paylaşımım sadece ticari amaçlı değil yani :smiley:

Herkes danışmak için işyerime uğrayabilir ve çayımı içebilir.

V8 için 4 araçlık kampanyamız sona erdi.

Şu anda;

8 silindir için 2400 tl yerine 2000 tl.

6 silindir için 1900 tl yerine 1800 tl.

4 silindir için 1400 tl yerine 1300 tl. fiyat uygulayabiliyoruz.

INKAGAS BMD markasını diğer markalardan ayıran en temel özellikler;

- İNKAGAS BMD marka ürün, bütünü ve parça parça incelendiğinde, bileşenlerinin yapımında kullanılan malzeme ve imalat kalitesi ile göze çarpar.

- LPG tesisatında TERMOPLASTİK hortumlar kullanan Türkiye'deki tek marka İNKAGAS BMD dir. Bu sayede ilave güvenlik sağlanır.

- İNKAGAS BMD LPG dönüşüm sisteminin, LPG selenoid valf üzerine entegre edilmiş filtre ve vananın etkin olup olmadığını gösteren led ışığı vardır.

- İNKAGAS BMD enjektörleri 0.02 mm üretim hassasiyeti ile üretilmiştir.

- İNKAGAS BMD enjektörleri 2 ohm luk bobinleri sayesinde çok hizlı yakıt enjekte eder.

- İNKAGAS BMD enjektörleri özel bir gürültü önleme teknolojisi ile donatılmış olduğundan, benzin enjektörlerinden dahi sessiz çalışır.

- İNKAGAS BMD Rail enjektörleri filtresi, gaz basınç sensörü ve gaz sıcaklık sensörü ile birlikte yapılandırılmıştır.

- İNKAGAS BMD LPG Regülatör 6000 cc ye kadar motorlara yakıt teminine uygun tasarlanmıştır.

- İNKAGAS BMD nin ECU su tüm elektromanyetik uyumluluk sertifikalarını almaya hak kazanmıştır.

- İNKAGAS BMD, 1986 yılında kurulmuş olan İNKA nın kuruluşu olan İNKAGAS garantisi ile Türkiye piyasasındadır.

- İNKAGAS BMD 2 yıl / 100.000 km garantilidir.

- İNKAGAS BMD sadece yurt içine değil, Yunanistan başta olmak üzere bir çok ülkeye İNKAGAS tarafından pazarlanmaktadır.

www.akislpg.com
0532 3462626

Ben kampanyaya dahildim o zaman dimi ;D

Tempus' Alıntı:
Ben kampanyaya dahildim o zaman dimi ;D

;D ;D İki silindir daha olsaydı.... ;D ;D

Ama 6 silinidirle 8 silindirlik performans veren bir motorun sahibi olmak zaten ayrıcalık :smiley: Pajero nedense biraz unutulmuştu ortamda, halbuki arazi işinin en başta gelen araçlarından. Tekrar hatırlayınca eminim ve daha çok göreceğiz aramızda bu araçları.

PAJERO performansı, INKAGAS kalitesi, Akış LPG işçiliği.

Selam
LPG dönüşümde kullanılan dünüşüm kitlerinin arasında yakıt sarfiyatı farkı varmıdır. ?
Tecrübelerinize dayanarak bu oranı verebilirmisiniz.

V6 bir araç için düşünmekteyim.

whiteagle' Alıntı:
Selam
LPG dönüşümde kullanılan dünüşüm kitlerinin arasında yakıt sarfiyatı farkı varmıdır. ?
Tecrübelerinize dayanarak bu oranı verebilirmisiniz.

V6 bir araç için düşünmekteyim.

Hepsi aynı prensiple çalışır. Bu nedenle düzgün çalışan her kit hemen hemen aynı tasarrufu verir. Ancak:
- Kitin performansına güvenilmiyorsa, üst devirlerde benzinden takviye alacağı şekilde ayar yapılabiliyor.
- regülatör yetiştirmezse, LPG sıvı halde motora gireceğinden performans ve tasarruf düşüyor.
- Bazı kitlerde takan ustanın da bilmediği, yazılımın içinde gizli olarak ayarlanmış benzin tüketimi var. Araç zorlanacağı durumlarda benzin de tüketiyor. INKAGAS BMD markasının ar-ge mühendisleri piyasadaki bazı kitleri inceleyerek bu sonuca vardıklarını söylemişlerdi.

concrete' Alıntı:
;D ;D İki silindir daha olsaydı.... ;D ;D

Ama 6 silinidirle 8 silindirlik performans veren bir motorun sahibi olmak zaten ayrıcalık :smiley: Pajero nedense biraz unutulmuştu ortamda, halbuki arazi işinin en başta gelen araçlarından. Tekrar hatırlayınca eminim ve daha çok göreceğiz aramızda bu araçları.

PAJERO performansı, INKAGAS kalitesi, Akış LPG işçiliği.

bak şimdi ya 2 silindir eksik diye ekstra indirim lazım ;D ben ne yapayim benim makinem elalemin 8 silindirinin veremediği gücü 6 silindirde halletmişse ;D

Yorumlarımı yazıcam haftaya tam ayarlar yapılsın, 300 km civarı oldu pazartesi son ayara gelirim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR