Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,358

Etiketler

Ynt: Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz

Alfonse' Alıntı:
traktörleri 24v biliyorum.... 12v çeviricisi olması lazım biliyorsunuz, dikkat... ;)

Voltajı düşünmemiştim. Eğer 24 V ise söylediğin doğru tabii.

concrete' Alıntı:
Voltajı düşünmemiştim. Eğer 24 V ise söylediğin doğru tabii.

Güven abi, kamyonlar v.s. için 24v den 12v ye dönüştürücüler satılıyor, fiyatlarıda çok uygun...
Bununla kullanılır...

Bide,
Ankara' da arkaşlar cb almayı düşünüyor...

Ben bunu burdaki aselsanda incelemiştim, beğenmiştim...
Çok çok araştırmadım ama bu özellikteki telsizler içinde bu bayağı iyi bi rakamda bence...

Ankara sohbet konumuza senin bu konunla ilgili bi mesaj attım... bak istersen...

Toplu alımda kampanya yaparsan, alan multi 42 yide tasiye ediyorum herkese... Gerçi midland bayisi değilsin ama...

Benim president harryII asc' m var.... açıkçası bunu yedek yapıp bende alan 42 istiyorum... girerim yani kampanyayaya...

bide bana texas anten lazım... şöyle uzun uzun ;) :smiley:

24 ten 12 ye dönüştürücü örnek... internette satılıyor...
[attachment=1]

24-V-12-V-Konvertor-Cevirici__33620831_0.jpg

Abi Ankara sohbetteki ilgili mesajımın linki bu:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.msg871410#msg871410

Cihazın genel bilgilerinde AM 4 watt FM 1 watt yazmışsınız sanırım tam tersi olması gerekiyor. Genelde almanya olmak üzere bazı avrupa ülkelerinde Standartları bu şekildedir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri