Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 907,937

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

işin aslı ben midland alan 42 dusunuyorum olacaksa soyle kaliteli hemde elde de gezdirilebilir olsun :smiley:

Etiketler

bende cuma aksamı ve ctesi kimseyi bulamayınca tek başıma ankara turu yaptım incek civarı işte fotolar ;

DSC00023.jpg

DSC00022.jpg

DSC00024.jpg

DSC00049.jpg

DSC00060.jpg

:smiley: araç riski en aza ındırıyor :smiley: dikkatli de davrandım tabi ama....

Oktay sen ocağın oralarda dolanmışsın....bizim izleri görmüş olman lazım :smiley: yada benzettim...

evet taş ocagına kadar ız vardı ocaktan sonra ız yoktu ocaktan sonrakı ızler benım ızler ... ama çarsamba aksamı ocaga kadar 3 aracla ocaga kadar gıtmıstık yollar kapalıyken ...

Aselsan güvencesi ile piyasada olan cb telsizlerin 5 ve daha yukarı toplu alımlarında;

239 tl yerine 225 tl.

Mıknatıslı anten alımlarımda;

59 tl yerine 55 tl.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68274.new;topicseen#new

oky' Alıntı:
evet taş ocagına kadar ız vardı ocaktan sonra ız yoktu ocaktan sonrakı ızler benım ızler ... ama çarsamba aksamı ocaga kadar 3 aracla ocaga kadar gıtmıstık yollar kapalıyken ...
bizde öğleden sonra 16.00 dan ertesi sabaha kadar oralardaydık :smiley: :smiley:

ankaraya yakın bir yer var ışık dağına daha yakın çamlık ve çimenlik piknik ve off road gezisi için harika bir yer ,ayrıca yabani atlar ,domuz ve geyik görmenizde olası :smiley: ben bıkac kez gitmiştim eğer istenirse bir grup oluturup buraya da gidebiliriz ankaraya göre doğal olarak oldukça güzel bi yer çünki bi kaç foto koyayım ..

DSC00002.jpg

DSC00004.jpg

DSC00005.jpg

DSC00002.jpg

oky' Alıntı:
ankaraya yakın bir yer var ışık dağına daha yakın çamlık ve çimenlik piknik ve off road gezisi için harika bir yer ,ayrıca yabani atlar ,domuz ve geyik görmenizde olası :smiley: ben bıkac kez gitmiştim eğer istenirse bir grup oluturup buraya da gidebiliriz ankaraya göre doğal olarak oldukça güzel bi yer çünki bi kaç foto koyayım ..

Oktay Bey bu yerin Ankara merkez e mesafesi nedir

bende cb telsiz almayı düşünuyorum ama karar verme aşamasındayım ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR