Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 908,007

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

koordinat işaretlemedım harıta yok ama koroglu daglarının ankaraya bakan kısmı çamlıdere çeltikçi tarafı ...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
teşekkürler ben bu bilgilere göre araştırırım

istanbul otobanından çeltikçiden çıkın , çeltikçinin içinden beypazarına doğu gıderken tepeleri görürsünüz çamlıklar .. tarif etmek zor ama eğer bı gezı olursa beraber gıdebılrıız ...

oky' Alıntı:
istanbul otobanından çeltikçiden çıkın , çeltikçinin içinden beypazarına doğu gıderken tepeleri görürsünüz çamlıklar .. tarif etmek zor ama eğer bı gezı olursa beraber gıdebılrıız ...

gidiş için otoban mı eski yol mu kullanılıyor onu merak etmiştim

şimdi bölgeyi tam olarak anladım

teşekkürler

oky' Alıntı:

veya beypazarına gıdın beypazarına gırmeden gırısınde benzınlık var benzınlıkten once sağa yol ayrılır kıbrıscık tarafı saga donup o yol uzerınden de gıdılebılır ama bu rota daha uzun olur zaten o cıvarda koyler vardır koylerın yaylaları buralar hava acıkken gorulebılrı tepede yangın gozetleme kulesı var .. kulenın bulundugu dagın dıbınde de göl vardırpıknık alanı oralar cok guzeldır...

oky' Alıntı:
veya beypazarına gıdın beypazarına gırmeden gırısınde benzınlık var benzınlıkten once sağa yol ayrılır kıbrıscık tarafı saga donup o yol uzerınden de gıdılebılır ama bu rota daha uzun olur zaten o cıvarda koyler vardır koylerın yaylaları buralar hava acıkken gorulebılrı tepede yangın gozetleme kulesı var .. kulenın bulundugu dagın dıbınde de göl vardırpıknık alanı oralar cok guzeldır...

karaşar - eğriova

oky' Alıntı:

Beypazarı Çayırhan Nallıhan güzergahını epeyce gezdim hatta abartp Göynük Sünnet Gölü vs tarafına kadar gitmiştim, otoban üzerinden gidilecek 80-100 km mesafedeki yerleri öğrenmeye çalışıyorum, sizin bahsettiğiniz bölge o yüzden ilgimi çekti ...

oky' Alıntı:
evet o civarlar ... ben cok severım oraları bı kac kez domuz avı amaçlı gıtmıstık ... yazın da pilniğe gitmeyı dusunuyorum...

bende nerdeyse her tarafını dolanmışımdır....bi ara takıntı yaptık ordan kartalkaya veye civarına çıkalım diye ama mümkün olmamışdı...

o civardaki koylerden olan bı kac kısı tanıyorum, konusmustuk bu yaz yıne oralardan dag yollarından yedıgollere ve boluya gececektık ... eger mumkun olursa gps le koornınatlarını alıp paylasırım ... ama ankaraya yakın karadenız tadı veren boyle yerlerın olması sevındırıcı :smiley:

bugun ev cıkısında aracı karların icine soktum birazda zorladım pateye kalınca on sagdan tırt tırt ses gelmeye basladı acaba bilyedenmi yapıyor olabilir ??? ??? ???

Günaydın Ankara....

Hayrılı işler...güzel güneşli bir günden herkese merhaba...

Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....
Artık ben de Ankara'lıyım....Gölbaşı Bahçelievlerde ev tuttum ;D
3 gün Ankara 4 gün Sakarya ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR