Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
çok teşekkür ederim
mserdemir' Alıntı:hayırlı olsunn allah mutluetsınn
çok teşekkür ederim
mserdemir' Alıntı:hayırlı olsunn allah mutluetsınn
akis kaçırıyor olabilir.ttos' Alıntı:bugun ev cıkısında aracı karların icine soktum birazda zorladım pateye kalınca on sagdan tırt tırt ses gelmeye basladı acaba bilyedenmi yapıyor olabilir ??? ??? ???
hatta,ve hatta düğünlü bişeyde olabilirttos' Alıntı:20 sinde etkinlik varda tam yerini kesinlesteremedik henuz
ha şunu bileydin selim.kimseye tam anlamıyla güvenmeki dostların çok olsun.mserdemir' Alıntı:yenı geldım abı ama ınanılmaz sınırlıyım ve hıc keyfım yok
şu iş yerınde baban olsa guvenmeyeceksın
hayırlı olsun serkan güle,güle otur. arada biz arada sen gelirsin misafirliğe artık.serkan şen' Alıntı:Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....
Artık ben de Ankara'lıyım....Gölbaşı Bahçelievlerde ev tuttum ;D
3 gün Ankara 4 gün Sakarya ;D ;D ;D
son_kral_54' Alıntı:hayırlı olsun serkan güle,güle otur. arada biz arada sen gelirsin misafirliğe artık.
20 sinde etkinlik var büyük olasılıkla okulu asarmısın bilemem ama senide bekleriz.hem tanışmış olursun.
Amir Ganjavi' Alıntı:her kese merhaba,
Alp'ın israrları üzerine sonunda bu video yükleme işini öğrendim ve hepsini gönderdim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70484.new#new
5. video sadece 4sn'lik ama Murat puding kıvamına gelen çemurun tadına bakıyor.
son_kral_54' Alıntı:akis kaçırıyor olabilir.hatta,ve hatta düğünlü bişeyde olabilir ha şunu bileydin selim.kimseye tam anlamıyla güvenmeki dostların çok olsun.
hayatın her anı için geçerlidir.ben bunu 1999 depreminde acıda olsa öğrendim.tam anlamıyla güvenebileceğin dost sayısı bir elin parmağını geçmez.
seni kıskananlarda,menfaat bekleyenlerde dost gibi yaklaşırlar unutmayasın.
serkan şen' Alıntı:Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....
Artık ben de Ankara'lıyım....Gölbaşı Bahçelievlerde ev tuttum ;D
3 gün Ankara 4 gün Sakarya ;D ;D ;D
son_kral_54' Alıntı:ibrahim tatlıses'i vurmuşlar.durumu ağırmış. hernekadar seveninin yanında sevmeyenide olsa böylebir saldırıyı kınıyorum.
tamertms' Alıntı:evet yaa yazık olmuş ibrahim tatlısese .allahtan rahmet diliyorum .mekanı cennet olsun
tamertms' Alıntı:evet yaa yazık olmuş ibrahim tatlısese .allahtan rahmet diliyorum .mekanı cennet olsun
Alfonse' Alıntı:Hayırlı olsun....
Gölbaşı son yıllarda felan çok güzelleşti... Güle güle oturun...
TEKNIKISLEM' Alıntı:Merhaba
20 mart için ; ...
06 mart ın rövanşını yapsak, hesabımızı kapatsak
bizim gönlümüzden geçen bu
bir de teker 08.00 de dönse ...
selamlar