Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 910,730

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
bugun ev cıkısında aracı karların icine soktum birazda zorladım pateye kalınca on sagdan tırt tırt ses gelmeye basladı acaba bilyedenmi yapıyor olabilir ??? ??? ???
akis kaçırıyor olabilir.
ttos' Alıntı:
20 sinde etkinlik varda tam yerini kesinlesteremedik henuz
hatta,ve hatta düğünlü bişeyde olabilir ;)
mserdemir' Alıntı:
yenı geldım abı ama ınanılmaz sınırlıyım ve hıc keyfım yok

şu iş yerınde baban olsa guvenmeyeceksın
ha şunu bileydin selim.kimseye tam anlamıyla güvenmeki dostların çok olsun.
hayatın her anı için geçerlidir.ben bunu 1999 depreminde acıda olsa öğrendim.tam anlamıyla güvenebileceğin dost sayısı bir elin parmağını geçmez.
seni kıskananlarda,menfaat bekleyenlerde dost gibi yaklaşırlar unutmayasın.

serkan şen' Alıntı:
Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....
Artık ben de Ankara'lıyım....Gölbaşı Bahçelievlerde ev tuttum ;D
3 gün Ankara 4 gün Sakarya ;D ;D ;D
hayırlı olsun serkan güle,güle otur. arada biz arada sen gelirsin misafirliğe artık.
20 sinde etkinlik var büyük olasılıkla okulu asarmısın bilemem ama senide bekleriz.hem tanışmış olursun.

ibrahim tatlıses'i vurmuşlar.durumu ağırmış. hernekadar seveninin yanında sevmeyenide olsa böylebir saldırıyı kınıyorum.

son_kral_54' Alıntı:
hayırlı olsun serkan güle,güle otur. arada biz arada sen gelirsin misafirliğe artık.
20 sinde etkinlik var büyük olasılıkla okulu asarmısın bilemem ama senide bekleriz.hem tanışmış olursun.

Çok isterim ama yoğun bir program içindeyim.Derslerde iptal söz konusu olursa mutlaka katılmak isterim,şimdilik zor bir ihtimal... :(

Amir Ganjavi' Alıntı:
her kese merhaba,
Alp'ın israrları üzerine sonunda bu video yükleme işini öğrendim ve hepsini gönderdim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70484.new#new

5. video sadece 4sn'lik ama Murat puding kıvamına gelen çemurun tadına bakıyor.

Murat gireceği etabın zeminini tadından anlıyor ;D

Amir sen bilirsin, mermerin kalitesini test etmek gibi bişey... ;D şapırt ;D

son_kral_54' Alıntı:
akis kaçırıyor olabilir.hatta,ve hatta düğünlü bişeyde olabilir ;)ha şunu bileydin selim.kimseye tam anlamıyla güvenmeki dostların çok olsun.
hayatın her anı için geçerlidir.ben bunu 1999 depreminde acıda olsa öğrendim.tam anlamıyla güvenebileceğin dost sayısı bir elin parmağını geçmez.
seni kıskananlarda,menfaat bekleyenlerde dost gibi yaklaşırlar unutmayasın.

"kimseye tam anlamıyla güvenmeki dostların çok olsun.
seni kıskananlarda,menfaat bekleyenlerde dost gibi yaklaşırlar unutmayasın."

süper abi... al bendende o kadar...

sıkma canını selim...

serkan şen' Alıntı:
Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....
Artık ben de Ankara'lıyım....Gölbaşı Bahçelievlerde ev tuttum ;D
3 gün Ankara 4 gün Sakarya ;D ;D ;D

Hayırlı olsun....

Gölbaşı son yıllarda felan çok güzelleşti... Güle güle oturun...

son_kral_54' Alıntı:
ibrahim tatlıses'i vurmuşlar.durumu ağırmış. hernekadar seveninin yanında sevmeyenide olsa böylebir saldırıyı kınıyorum.

ana... kim vurmuş.... valla bildiğim kadarıyla o adamın derinlikleri var, bazı yerler sallanacak...

Merhaba

20 mart için ; ...

06 mart ın rövanşını yapsak, hesabımızı kapatsak

bizim gönlümüzden geçen bu

bir de teker 08.00 de dönse ...

selamlar

tamertms' Alıntı:
evet yaa yazık olmuş ibrahim tatlısese .allahtan rahmet diliyorum .mekanı cennet olsun
tamertms' Alıntı:
evet yaa yazık olmuş ibrahim tatlısese .allahtan rahmet diliyorum .mekanı cennet olsun

haydaaaa....... ölmüşmü, bütün gün bi sürü tel felan, hiç haber felan bakmadım...

toprağı bol olsun...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Merhaba

20 mart için ; ...

06 mart ın rövanşını yapsak, hesabımızı kapatsak

bizim gönlümüzden geçen bu

bir de teker 08.00 de dönse ...

selamlar

Valla benim erken saatler hiç işime gelmiyor, kalkamıyorum ama erken kalkan yol alır....

bana uyar, sabah için güzel bide kahvaltı programı yapalım hatta.... o kadar kişi toplanıyoruz, pohaça felan olmuyor, daha sağlam yapılır kahvaltı...

önce bi yere gidelim derim sabah...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR