Alfonse' Alıntı:Valla benim erken saatler hiç işime gelmiyor, kalkamıyorum ama erken kalkan yol alır....
bana uyar, sabah için güzel bide kahvaltı programı yapalım hatta.... o kadar kişi toplanıyoruz, pohaça felan olmuyor, daha sağlam yapılır kahvaltı...
önce bi yere gidelim derim sabah...
TEKNIKISLEM' Alıntı:takip, onay, beğenme, destek, katılım, uygunluk, teşvik, hoşnutluk, mutluluk, ilgi, alaka,
Alfonse' Alıntı:miss gibi insan işte Metin abi...
Abi geliyorsun di mi?
Konusunuda açtım...
Abi yakın olan, oyun oynayabileceğimiz, piknik yapabileceğimiz yer olsa keşke, mesela sizin köyşavcıoff' Alıntı:Arkadaşlar bir belirsizlilik mi var Kimse bilemiyor nereye gidilkeceğini Hamdi galiba sende bilmiyorsun
2 gündür bakamıyordum herkes birçok şey yazmış ama o kişi ölmemiş
tanyolu' Alıntı:Abi yakın olan, oyun oynayabileceğimiz, piknik yapabileceğimiz yer olsa keşke, mesela sizin köy
Sonradan gördüm metin abi, sen baya geziyon, seninde bildiğin güzel yerler vardır eminimTEKNIKISLEM' Alıntı:Fatih Bey
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70968.msg872242#msg872242
den görüş bildirin, Alp anket de açmış ...
selamlar
şavcıoff' Alıntı:Alp kusura bakma geçen no yu vermeyi unutmuşum.
0543 686 16 48 tasmammı abi oldumu telefonlada irtibat kurabiliriz.İyi akşamlar
şavcıoff' Alıntı:Arkadaşlar bir belirsizlilik mi var Kimse bilemiyor nereye gidilkeceğini Hamdi galiba sende bilmiyorsun
2 gündür bakamıyordum herkes birçok şey yazmış ama o kişi ölmemiş
tanyolu' Alıntı:Abi yakın olan, oyun oynayabileceğimiz, piknik yapabileceğimiz yer olsa keşke, mesela sizin köy