Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,654

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrr türküm,doğruyum,çalışkanım ,hızlı motor sökerim ,çamura dalarım,rakı içerim, sucuk ekmek yerim ;D ;D ;D

selim rav4 ü bugün kısmet olursa veriyorum satışı yapıyoruz veeee suzuki samurai geliyor bugün .ama toplanması gerekiyor 2 aylık işi var sanırım.

Günaydınlaaar :smiley: Bugün mükemmel bi gün olucaaakk diye radyoodtü modern sabahlar dinleye dinleye geldim valla :smiley:

tamertms' Alıntı:
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrr türküm,doğruyum,çalışkanım ,hızlı motor sökerim ,çamura dalarım,rakı içerim, sucuk ekmek yerim ;D ;D ;D

tamertms' Alıntı:
selim rav4 ü bugün kısmet olursa veriyorum satışı yapıyoruz veeee suzuki samurai geliyor bugün .ama toplanması gerekiyor 2 aylık işi var sanırım.

hayırlıııııııııııııı olsunn kardesımmmm

demek gelıyo suzi haa hamdı abıııııııı bekle az kaldı tamerle cıkcaz kaarşınaa

yan cehennem yan ,5 kamyon kömürle gelıyoruzzz....................

selam herkeze.
mserdemir' Alıntı:
demek gelıyo suzi haa hamdı abıııııııı bekle az kaldı tamerle cıkcaz kaarşınaa

yan cehennem yan ,5 kamyon kömürle gelıyoruzzz....................
herdaim beklerim selimmm. bak uyarmadı deme tamere,reha'ya güvenip aldanmayasın ;)

son_kral_54' Alıntı:
selam herkeze.herdaim beklerim selimmm. bak uyarmadı deme tamere,reha'ya güvenip aldanmayasın ;)

bızım basımıza ne gelıyorsa o reha yuzunden gelıyo ya zaten

geç geç oratala geç dıyo genış genış

teşekkürler selim daha iyi 5.2 de senin olsun kilitli militli limited ;D
erhan abi sağol.en kısa zamanda bitirip, podyumda boy göstereceğiz ;D

artık selim hepimize meydan okuyacak 5.2 ile geliyor.hamdi abiyi arkama bağlayıp araziyi gezdirecem diyor :D
söylesene selim bana dediklerini hamdi abime :D

teşekkür ederim hamdi abi suzukiyi aşıladınya bana helal olsun :D o çamurdan geçmeseydin ben nivamı çok seviyordum satmazdım :D

tamertms' Alıntı:
teşekkürler selim daha iyi 5.2 de senin olsun kilitli militli limited ;D
erhan abi sağol.en kısa zamanda bitirip, podyumda boy göstereceğiz ;D

sen o hella sıslerı hıc ettınde ben sana bı sey demıyorum daha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR