Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,733

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
baktırdım abi usta simdilik birsey yok bakıma 3.000km var o zaman söker akislere bi bakarız dedi :smiley:

ayrıca aracı 2" yukseltiyorum on tarafa alt koruma buldum onu taktırıcam ama orta ve arka tarafa koruma bulamıyorum arastırmaktayım :smiley:

orta koruma var bende :smiley: cüzi fiyata satabilirim :p

ttos' Alıntı:
tmm abi bakarım o yerlere :smiley:
bu arada senin çocukları alıp kirliyle çamura girecektim olmadı.inşallah geldikleri ilk etkinlikte dalacaz çamura.
ayrıca eşimi ilk defa getirdiğimden ve ekibe sonradan katıldığımdan biraz çekimser kalsada ortama ayak uydurmasında yardımcı olan yengelerimede teşekkürler.

son_kral_54' Alıntı:
bu arada senin çocukları alıp kirliyle çamura girecektim olmadı.inşallah geldikleri ilk etkinlikte dalacaz çamura.
ayrıca eşimi ilk defa getirdiğimden ve ekibe sonradan katıldığımdan biraz çekimser kalsada ortama ayak uydurmasında yardımcı olan yengelerimede teşekkürler.

abi hanımlar guzel anlastı bu sebeple daha cok hosuma gitti ortam :smiley:

evet abi cocuklar illada senin arac diyorlar :smiley:

:smiley: daha bakalım düğüne var. Parça konusunda ciddiyim. yapılması gereken bir iki şey var çünkü. ön barıda satıyorum

mjeliada' Alıntı:
:smiley: daha bakalım düğüne var. Parça konusunda ciddiyim. yapılması gereken bir iki şey var çünkü. ön barıda satıyorum
tmm ada ben alıyorum :smiley:

sen kendinikini mi sokucen ???

TEKNIKISLEM' Alıntı:
konu ile alakası yok ama sorayım aradan
Selim bey 20 sinde sizde geliyormusunuz ...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70968.new#new

metın abı kesınleşsınde bakalım bı buyuk bır ıhtımal gelırım

SEFER abı hayıtlı olsun bak ada vermıs sana alt korumayı

son_kral_54' Alıntı:

bende cok mutlu oldum bayanların anlaşmasına

şu an itibariyle elmadağ görüntüsü....
[attachment=1]

15032011.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR