son_kral_54
Hamdi TEKMEN
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
tamer şu karpostallık resmi görmedin sen sanırım 8)
tamer şu karpostallık resmi görmedin sen sanırım 8)
son_kral_54' Alıntı:tamer şu karpostallık resmi görmedin sen sanırım 8)
tamertms' Alıntı:teşekkürler selim daha iyi 5.2 de senin olsun kilitli militli limited ;D
erhan abi sağol.en kısa zamanda bitirip, podyumda boy göstereceğiz ;D
son_kral_54' Alıntı:sefer ne yaptın o sese baktırdınmı.akis kaçırıyor olabilir.
mserdemir' Alıntı:aman yav övdugunuzde bı araba olsa bırı yerıl bı araba over (sefer abı jeep over) dıgerı suzuki över motosıklet markası bı kere o
bız benım borayı gorun off offf ne araba ne araba
u kilitlerini yine sallıyorsun yani.öncelik sana acilen o lazım.mazallah biyerde kalısan ne edecez...ttos' Alıntı:baktırdım abi usta simdilik birsey yok bakıma 3.000km var o zaman söker akislere bi bakarız dedi
ayrıca aracı 2" yukseltiyorum on tarafa alt koruma buldum onu taktırıcam ama orta ve arka tarafa koruma bulamıyorum arastırmaktayım
son_kral_54' Alıntı:u kilitlerini yine sallıyorsun yani.öncelik sana acilen o lazım.mazallah biyerde kalısan ne edecez...
brothers' Alıntı:tamer hayırlı olsun arayı fazla açma
ttos' Alıntı:u kilit dediğin abi su alp in tamponunda takılı olanlarmı ???
arka tarafta yer buldum oraya biseyler uydurmaya calısıyorum bi yandanda.
mserdemir' Alıntı:sefer abı sabahtan berı sana muhafaza arıyorum bulamadım sahıbınden.com dada baktım o kadar yok ama pıyasada ucuz yollu bı sey
yıldızda jeep market var oraya bir bak selamımıda söyle beyaz chorekeci de.direksiyon kutusu olmak üzere birkaç parça almıştım oradan.ttos' Alıntı:bende bakındım bulamadım oğleden sonra bi hurdacılara gitmeyi dusunuyorum.
murat yakaladım pencerede seni kacma gel
son_kral_54' Alıntı:yıldızda jeep market var oraya bir bak selamımıda söyle beyaz chorekeci de.direksiyon kutusu olmak üzere birkaç parça almıştım oradan.
hemen arkasında yine chorekeci var orayada bak derim.
son_kral_54' Alıntı:yıldızda jeep market var oraya bir bak selamımıda söyle beyaz chorekeci de.direksiyon kutusu olmak üzere birkaç parça almıştım oradan.
hemen arkasında yine chorekeci var orayada bak derim.