Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,359

concrete

Erisir menzil-i maksuda, aheste giden
Yer
İstanbul
ARAZİDE ASELSAN GÜVENCESİ

Aselsan garantisi ile arazide iletişim ihtiyacımızı gidereceğiz. Firmamız Aselsan Cobra CB telsiz bölge bayisi olarak hizmetinizde

www.akislpg.com

Kampanyamız;

Ürünümüzü alana standart montajımız ücretsizdir.

Aselsan COBRA 19 DX IV EU HALK BANDI (CB) telsiz

- 40 Kanal AM / 40 kanal FM

- 26.960 - 27.410 MHz

- % 0.005 tolerans

- PLL sentezörlü

- 174.6 x 158.7 x 47.6 mm.

- 1.5 kg.

- 4W AM - 1W FM

239 tl

Aselsan HIGHGEAR HG A1500 mıknatıslı Halk Bandı Telsiz anteni

59 tl

STANDART MONTAJ ÜCRETSİZDİR.

http://www.akislpg.com/Groups/Default.aspx?LanguageID=1&GroupID=3&ContentID=43

cobra 1.jpg

HG A1500.jpg

Etiketler

Ynt: Arazinin Uzmanı ASELSAN'da CB telsiz

İnegöl ekibi iletişimini artık Aselsan güvencesi ile kuruyor. İnegöl'deki tüm dostlara selamlarımı yolluyorum.

Güle güle kullanın. :smiley:

Ankara' da inceledim bunları, tavsiye ederim...

İnegöl ekibi 7 adet bu telsizlerden kullanıyor şu anda.

aselsan markasına güvenirim bu aletten alırım ama suan biryerden alet alacam onlar gelmesse aselsan...

mekan42' Alıntı:
aselsan markasına güvenirim bu aletten alırım ama suan biryerden alet alacam onlar gelmesse aselsan...

Hangisini alırsanız, güle güle kullanın.

tşkler ben bu konularda daha yeniyim ama aselsana güvenirim marka olarak telsiz hakkında baya hiç bir bilgim yok diye bilirim yeni evime bir istasyon kurdum ve araclarımada 4 adet daha kuracam traktörde cb telsiz sorun olmaz sanırım siz ne dersiniz bu konuda...

mekan42' Alıntı:
tşkler ben bu konularda daha yeniyim ama aselsana güvenirim marka olarak telsiz hakkında baya hiç bir bilgim yok diye bilirim yeni evime bir istasyon kurdum ve araclarımada 4 adet daha kuracam traktörde cb telsiz sorun olmaz sanırım siz ne dersiniz bu konuda...

Traktörde sıkıntı olacağını hiç sanmam.

Bir kaç sorum olacak size. Bu 239 liralık fiyata anten dahilmidir. Ayrıca halk bandı diyorsunuzda ben bunu partner aracıma taktığımda polis arıza çıkarmazmı? İyi çalışmalar...

bilarman' Alıntı:
Bir kaç sorum olacak size. Bu 239 liralık fiyata anten dahilmidir. Ayrıca halk bandı diyorsunuzda ben bunu partner aracıma taktığımda polis arıza çıkarmazmı? İyi çalışmalar...

Anten ayrıca 59 tl. Mıknatısla istendiği yere takıldığından, montajı çok kolay. 200 km/sa hıza kadar arkadaşım test etti.

Halk bandı telsiz için ayrıca bir izin ya da lisans gerekmiyor. Dolayısıyla kimse sorun çıkarmayacaktır.

concrete' Alıntı:
İnegöl ekibi iletişimini artık Aselsan güvencesi ile kuruyor. İnegöl'deki tüm dostlara selamlarımı yolluyorum.

Güle güle kullanın. :smiley:
telsizler harika çok işimize yarıyor inegöl ekibi olarak teşekkür ederiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR