Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Ya ben anlamıyorum. nasıl yakıt tasarrufu yapmışmı yapmamışmı ölçülemiyor. Gidersin 100 km. gelirsin aradaki farkı görürsün. Bana hiç mantıklı gelmiyor yakıt tasarrufu ölçülemedi şeklinde bir söylemi. Ve geçenlerde sormuştum arabama verebilecek bir zarara karşı garantinizmi varmı? Memnun kalmazsak iade alacakmısınız
betelguz' Alıntı:Son gelişmeler....
Daha önce oksijen sensörü bulunan 2005 model Toyota corolla vestaya hidrojen sistemi takmıştık ancak obd-2 çipi kullanılmadığından tam bir sonuç alınamamıştır.Hafta sonu bu araca çip takıldı.Yakıt tasarrufu henüz ölçülmedi ancak ilk izlenimler şöyle.Çekişte ciddi artış oldu.motor çalışması daha sessiz ve daha güzel.Egzostan daha önce çıkan hafif grimsi duman şuan su buharı gibi bembeyaz.(bu hidrojenin yanmasından kaynaklı su buharı sanılmasın)Tam yanmadan kaynaklı oluyor.Müşterimiz şuan için çok memnun
Sistem birde Dizel Mitsubishi 2500 minübüse takıldı.Ondada yakıt tasarrufu henüz ölçülmedi.ilk izlenimler toyota ile aynı.Daha düzgün sessiz bir çalışma, çekişte ciddi artış, egzostan siyah dumanın tamamen kesilmesi.Bu araçta çift elektroliz hücresi kullanıldı.Yakıt tasarruf miktarıda yakında belli olur.tahminimce %45-50 civarı olacak.Bu bilgiler tamamen sistemi deneyen kullanıcıların verdiği bilgilerdir.
Ya ben anlamıyorum. nasıl yakıt tasarrufu yapmışmı yapmamışmı ölçülemiyor. Gidersin 100 km. gelirsin aradaki farkı görürsün. Bana hiç mantıklı gelmiyor yakıt tasarrufu ölçülemedi şeklinde bir söylemi. Ve geçenlerde sormuştum arabama verebilecek bir zarara karşı garantinizmi varmı? Memnun kalmazsak iade alacakmısınız