arkadaşlar çok merak ediyorum ya 1997 model 5,2 grand cherokee.1 lt lpg ile şehir içinde ortalama ne kadar yol gidiyorsunuz 1 lt rede 5 km gittigini söyleyenler var bunun yarısı anca gidersin diyenler var yok aynı gidersin diyenler var valla işin çivisi zaten çıktı artık hesap mesap ettigimde yok fakat acaba farkında olmadan abartılımı yakıyorum diye merak ediyorum geçenlerde kazan ve şamandıra degiştirdim lpg nin kendi servisinde hesapta programına baktı aracı aldık yola çıktık ortalama 15 20 km kadar otobanda koşturduk ustanın kucagında bir lap top abi enjektörlerin bir yüzde ayarı var kıstım onları sonuna dek açıkmış gibi bir laf etti sanki musluk anasını sattıgımın sonuna kadar açıkmışta arkadaş yaptı birşeyler ayarı kıstı bunu yapan aracın üzerindeki lpg nin çok yetkili servisi bence yakışta çokta birşey farketmedi hatta araç hantallaştı gibi biraz bu arada uzun lafın kısası ankaradan bir servisten aracın geçmiş bakım bilgilerini aldım araça 2008 den bu yana birsürü şey yapılmış fakat her ne hikmetse hiç bujiler degişmemiş daha evveliyatını bilmiyorum elimde aracın 100 bin km den bu yana bakım listesi yapılanlar listesi var aracım şu an da 152 binde bujiler için aslında degişme zamanı geşmiş bile sayılmazmı burdaki servis bu arabalardan pek anlamıyor aracı ankaraya götürecegim bir buji kaç bin km dayanırki..gelelim lpg ye valla ne dersiniz bilmiyorum ama şehir içinde ben 850 kuruş yakıyorum hesaplarım bu noktada bu fazla degilmi tavsiyeleriniz ne olur...arabamı çok seviyorum içi gıcır gıcır tertemiz dışıda öylesine fakat yakışı bu durumda haha birde araç çalışırken egzozundan sanki damlataş magarası gibi şıpır şıpır su damlatıyor ilk çalışmada beyaz yada gri tonda fakat yagsız ve kuru bir buhar atıyor sonra geçiyor bu normalmi ..lpg şehir içi 850 yakıyorum manzara ve tavsiyeleriniz sizce nedir bir zahmet yazarsanız sevinirim