Arama sonuçlarınız

1. H

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011) Çok arzu etmiş olmama rağmen ve son ana kadar ümidimi koruduğum halde bazı özel nedenlerle katılamadım. Gerçi nazlı " yürürevimle " sizlerin yoldan çıkmış halinize ayak uyduramazdım ama bu...

2. H

Tablo Değil Gerçek

Ynt: Tablo Değil Gerçek Ah ah ! Açtırmayın kutuyu, söyletmeyin çiftçiyi. Köy enstitülerinden başlayıp, köylünün oy deposu görülmesine kadar gider. Cavid beyin ortaya koyduğu güzel fotolarla yetinelim, gerisini pek karıştırmayalım.
  3. H

Karavanturk Hakkında

Ynt: Karavanturk Hakkında Çok güzel hareketler bunlar !

4. H

Ukkf - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz

Ynt: UKKF-K........... - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz Bu güzel dileklere katılırken geçmişte yaşanmış olumsuzlardan tecrübe kazanmış ve kendini yenilemiş bir ruh haliyle herkese keyifli paylaşımlar dilerim.
  5. H

Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)

Ynt: Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir) Ne güzel bir haber. Güzel olan bir başka taraf şu ki, burada duygularını paylaşan insanlar gerçekten samimi ve gerçekten mutlu oluyorlar.

6. H

Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)

Ynt: Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir) Size, yeni yürür evinizde mutluluklar, sorunsuz kilometreler, dünyanın dört bir yanında keyifli coğrafya köşeleri diliyorum.

7. H

23 Nisan UKKF Baharı Karşılama Buluşması

Ynt: 23 Nisan UKKF Baharı Karşılama Buluşması Koşulları uygun hale getiremediğim için katılamayacağım.
  8. H

23 Nisan UKKF Baharı Karşılama Buluşması

Ynt: 23 Nisan UKKF Baharı Karşılama Buluşması Sapanca'yı kaçırdım ama bu buluşmada bulunmak için koşullarımı zorlayacağım.
  9. H

Haydi Hayırlısı....

Ynt: Haydi Hayırlısı.... Pek de güzel dururmuş seninkisi, selvi boylum, al yazmalım. Gönlüne göre olsun yoldaş.

10. H

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Doğrusu çıplak gözle görmeyi çok istiyordum ama olamadı. Bir dahaki sefere diyelim.

11. H

Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011)

Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011) Hüseyin ağabeyin viyadük üstü estirdiği " rüzgâr " karavancılar üzerindeki kararan bulutları dağıtmışa benziyor. Bu sefer katılamadım ama, giderek daha sağlam bir birlikteliğe doğru " karavancılaştığımız " hissiyle bu etkinlikten ayrı bir...
  12. H

Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko) Sanırım Türkiye' de yok denecek kadar ender bulunur bir araç olsa gerek. Sizin özel bir seçiminiz mi, yoksa tesadüfen karşınıza çıkan bir araç mı merak ettim doğrusu. Her ne hal ise, güle güle keyifli gezilerde kullanmanızı...

13. H

16 -17 Nisan Sapanca Buluşması

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Katılanlara keyifli bir, ilk, ilkbahar etkinliği diliyorum. Olamayacağı baştan belli olduğu için hiiiiiiiç ses etmedim.
  14. H

Bayan Karavancılar Nerede?

Ynt: Bayan Karavancılar Nerede? " Soframızdaki yeri öküzümüzden sonra gelen kadınlarımız... " Nazım Hikmet böyle bir dizeyle tanımlamış toplumumuzdaki bu çok çok çok büyük sorunu. Hayatın en az, en az yüzde ellisi olan kadınlarımızı her yerde ve her zaman çok daha fazla görmek gibi bir...
  15. H

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Maalesef, şeytanın işi yok şu sıralar benimle uğraşıyor. Ama az kaldı, yakında Bülent'in sucuklarıyla beraber rakıma meze yapacağım.

16. H

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Anosonu hatırlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum da, sık sık kendi yaptığım hatadan yola çıkarak, artık, buz kabına su koymuşmuydum acaba diye düşünmenin vakti gelmiş. Üç vakte kadar, 23 nisan mı deseeem, 1...
  17. H

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Böyle el emeği, göz nuru, ter damlasıyla kazanılmış mesafeler görünce ben de çok mutlu oluyorum. Nedense hep, herşey bittikten sonra çıkılmış ilk yolculuğun, ilk akşamında en büyük ressam ufku rötuşlarken, henüz yıldızlar...
  18. H

Gittim Gördüm Geldim...

Ynt: Gittim Gördüm Geldim... Çok teşekkür ederim. Tebessümlü rüyalarınızın hızla keyifli gerçeklere dönüşmesini ve eşinizle size mutlu bir yaşam dilerim.

19. H

Kimseye Haber Vermeden (cesuregelim)

Ynt: Kimseye Haber Vermeden (cesuregelim) " Kİmselere haber vermeden..." Bu güzel. Bir plan yaparım, o dur, bu dur, şu dur derken bir türlü eğrisi doğrusuna denk gelmez, o plan gerçekleşmez. Oysa bazen gitmek dürtüsü o anıma öylesine denk gelir ki " kendime bile haber vermeden "...
  20. H

Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması

Ynt: Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması Güzel günlerde kullanmak dileğimle bir kez daha kutluyorum. İnsel; bu arada sana geçmiş olsun. Bütün aksilikler de seni buluyor sanki.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri