Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011)
Keyifli bir kamp daha yapmış olduk . Biz cuma akşamından gidince cumartesi erken kalkıp, göl kenarı yürüyüşü yapmış oldum. Havada pek güzeldi ve Güneşin doğuşu ile oluşan sabah manzarasını yakaladım. Ferhat onları düzenleyinca koyarız . Kahvaltı sonrasında İnsel den aldığım bisiklet ilede tekrar bir tur attım. Göl kenarında bisiklet kullanmayıda pek severim. Aynen Poyrazlardaki gibi
Benim keyiflerimdendir İnsele tekrar teşekkürler.
Göl kenarına kurulan araçlar ve önlerini göle karşı kurulan varendalı manzaralar pek hoştu. Buna arkadaşların tatlı muhabbetleri eklenince tadına doyulmaz oldu. Cumartesi Türk sanat müziği halk korosu ile bu zevk zirveye çıktı. Mehmet hocamızın eşliğinde diğer karavancı arkadaşlara konser vermeye bile gittik
Koro şefimiz iyiydi
Pazar günü ise yine güzel ve serin hava gidip gelirken , bizde kah gitar çaldık " mehmet hoca ile mürşide hn özel " göl manzaraya masalarını kurunca " love story şarkısıda benden oldu
umarım keyifli anlarını artırmışızdır . Bu ara 3 ibişleri , gitar keyfinden mahrum bırakmış olduk ama başka sefere diyelim
Hüseyin bey ile Selma hn ile Karadeniz turu planı üzerinde biraz konuştuk. Bunu detaylandıralım istiyorum. Onlar ile gezi sohbetleri yapmak bizi mutlu ediyor . İnşallah beraber geziye çıkma fırsatınıda yakalarız
Bu ara ilk defa bir konu başlığı açtım. " Dünya müziğinden objektifimize takılanlar" Amaç dünya üzerinde yurtiçi - yurtdışı gezerken kameraya aldığımız sokak şarkıcıları , profosyeneller gibi sizin dinlerken keyif aldığınız, farklı müzik ve anları paylaşıma açalım istiyorum. Bakalım herkesin veri hazinesinden neler çıkar
ilk olarak cumartesi akşamki koromuzdan başlayabiliriz
Tekrar geziye katkısı olan Kamp organizatörlerimize teşekkür ederiz