Haydi Hayırlısı....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teos

Karavan sevdalısı, amatörce
Yer
İstanbul
Web
www.karavanturk.org
Dostlar,
Uzun süredir hayalini kurduğum Semi/integrated karavana kavuşmama az kaldı (galiba) :smiley: Bu nedenle şu an sahibi olduğum 2004 Citroen Jumper'ımı satmak durumundayım.
Sahibinden.com'a vermeyi şimdilik düşünmüyorum. Çevrenizdekileri bilgilendirmeniz dileği ile...

2004 Citroen Jumper camper 127bg
İmaj Karavan yapımı
Karavan ruhsatlı
Orijinal Klimalı, ABS
195W güneş paneli
220ah jel yaşam aküleri
Waeco charge, 650W invertor
Neta uydu sistemli
Eberspacher ısıtıcılı
Karavan içi klimalı
Thetford WC ve duş
Arkalar havalı süspansüyonlu
Karavan içi Harvard tv, konsolda DVD,TV,mp3 set
Heiki havalandırma
Smew ocak ve lavabo
12V kompresorlu 110 lt buzdolabı
0 Michelin Agilis lastikler
Arkada Fiamma 2 bisiklet aparatı
Net YE 708 navigasyon
2 kişi için ideal.
Araç servis bakımlı olup hiçbir sorunu yoktur. TÜV muayenesi şubat 2012'ye kadar geçerli . Kredili almayı düşünenler olabilir.
Detay fotoğraflara www.imajkaravan.com / foto galeri / midi12 den bakılabilir.

Ya kısmet ....

2004jumper.jpg

Etiketler
Ynt: Haydi Hayırlısı....

Oğuz haberine çok sevindim.

İlk karavanın Ford/Transit'ten beri ağır ağır çıkıyorsun bu merdivenlerden.
Eteklerinde bir dolu güzel anılar,
Bir basamak daha çıkınca
Bir kucak dolusu daha mutlu anılar... diliyorum.

Abi,biz garibanız,karavanı alamayız ama tabaktaki meyvalara ne istiyon.
Not: Tabak hariç bi fiyat çekersin umarım !.. ;D

Sevgiler,

Oğuz abi hadi hayırlısı gelişmelere çok sevindim,karavan almaya ilk heveslendiğimde sizin önceki aracı satlığa çıkarmıştınız ben o aracı çok beğenip favorilerime eklemiştim ama nasip olmadı şimdi ise çok beğendiğim aracı satlığa çıardınız keşke mali durumum yerinde olsaydıda o donanımlı aracı gelip alabilseydim.
Abi mahsuru yoksa düşündüğünüz fiyatını özelden mesaj atabilirseniz çevremizde soranlara önerebileceğimiz bir araç.

Pek de güzel dururmuş seninkisi, selvi boylum, al yazmalım.
Gönlüne göre olsun yoldaş.

Oğuz bey, inşallah arzu ettiğiniz şekilde hayırlısıyla denk gelip, hayalinize kavuşmanızı dilerim. Selamlar...

Temennileri ileten dostlara gönülden teşekkürler. Yoldaş'ın dediği gibi selvi boylum al yazmalım ile birlikteliğimiz, yeni bir hayal/umut nedeni buraya kadarmış. Yaşamımı bundan sonra karavanda sürdürmeyi düşlüyorum. Kararımdaki en büyük etken bu ...
Herkesin gönlündeki karavana bir an önce kavuşması dileklerimle...

Yeni cevvalin yapımını gördüm...
Cidden bomba bir araç olacağa benziyor...
Şimdiden hayırlı olsun Oğuz abi...
Umarım satışa koyduğunda tanıdık birilerine gider...

Eskisi gidiyor, yenisi geliyor; hayırlısı olsun Oğuz Hocam.. :smiley:

Cavid Sezen

Aklımdan şöyle bir ilan geçiyor ....

SATLIK KARAVANA,
İçinde Paris Hilton'un yatmak için can attığı, Kurt Vadisi çekimi için özel olarak istenen , araya aracılar sokmalarına rağmen vermediğim, çok beyeneceğiniz köftecilerin,peynircilerin ve büfecilerin sıraya girdiği, ne doktorlar, askerler isteyip de vermediğim karavanamı satıyorum.
Ciddi alıcılar arasın lütfen. Kamyonla, tırla takas olmaz boşuna aramayın ...

Ne dersiniz uygun olur mu acaba ?

Her şey dilediğince olsun Oğuz abi... Titrim dolayısıyla yanlış anlaşılabilir ya da gezenbilir'e mal edilir korkusuyla fazla bir şey söyleyemiyorum ama gerçekten dosta gidecek, yenisinden farkı olmayan tam donanımlı bir araç. Umarım yeni sahibine bir an önce kavuşur.

*uçakla takas olur mu? ;D (Vardı öyle bir ilan hatırlıyorum)

Dileklere teşekkürler tekrar.
Şunu da eklemekte fayda var, her ne kadar 2 kişi için ideal ise de, ön koltuk grubu da 160cm civarında tek kişilik yatak olarak kullanılabilir. Hep kendimi düşündüğüm için bunu belirtmeyi unutmuşum.

Kafam o kadar dolu ki'' hadi hayırlısı'' diye kelimeler uçuşuyor ama ben onu yeni bir rumuz zannettim. Oğuz hocam meğer sizin sucuk partisi duyurunuzmuş,yeni aracı alınca ben eskisini satınca da siz ısmarlarsınız yada tam tersi nasıl isterseniz.Çok sevindim sizin adınıza.Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Not:Haldun hocam size borcum baki.

oguz bey oncelıkle yenı karavan ıcın hayırlı olsun demek ıstedım.... darısı bızlerın basına :smiley: ......rıca etsem bana fıyatını bıldırırmısınız..... ilknur

Oguz bey haklısınız kampcılık ve karavancılık kardes gıbıler ama cok farklı duruyorlar.... karavan cok farklı acemılıgı uzerımızden atmak zaman alacak...aslında ben bıraz daha buyuk almak zorundayım dıye dusunuyordum cunku 3 cocugumuz var 1 numara buyudu artık evınıde ayırdı ... konuk sanatcı modunda :smiley: 2 numara 2 yıl sonra unıversıteye gıdecek oda ucmaya hazır kuş misali 3 numara yaklasık bır 10 yıl bızımle ..... sızın aracınız bırden gozumde cok cazıp oldu.... sapancada ve dun ege karavancılıkta mehmet beyın verdıgı bılgılerle sankı boyle bır aracla hadı bakalım yola cıkalım demek daha uygun sankı... ılknur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri