Kimseye Haber Vermeden (cesuregelim)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cesuregelim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,787

cesuregelim

cesur adımlarla..egeden..
Yer
İZMİR-Güzelbahce
2011 için pek çok gezi planları yaptığımız kesin.Bir yerlerden başlamak lazım.Ancak bu ha deyince
olmuyor ne yazık ki! O dert bu dert şu problemide halledeyim derken, günleri haftalar kovalıyor.Hani
şöyle başını alıp çıkıvermek filan..nerde.. Ama birgün..
kimseye haber vermeden..
haberiniz olsun. :smiley:

Etiketler
Ynt: Kimseye Haber Vermeden (cesuregelim)

Kimseye haber vermeden, Milas_Ören..Bafa gölünün eşsiz güzelliği, tabiat yeni uyanmış..derin bir sessizlik
henüz kimseler yok..!Yer gök kuş cıvıltısı..Ama balık vardı.. :smiley:

ören-bafagölü-kapıkırÃ

tabiat'ın her yerde oluşumu farklı olmasına farklıda Bafa'da bu daha belirgin, ben ilk kez böylesine
tür değişik bir kaya türü görüyorum.Oldukça yuvarlak ..ve ..yine de sevimli..geldi her nedense..!

ören-bafagölü-kapıkırÃ

Bu anların değerini bilmek lazım,havanın dengede olduğu nadir zamanlar başlıyor,hafif tatlı serin olacak,kimseler olmayacak,doğanın uyandığını dışarı da ki kuş seslerinden bile anlayabilirsiniz.
Siz de bu anı kaçırmamışsınız ne kadar güzel aslında kalıcı bir başlık olacak kadar güzel bir isim seçmişsiniz.'' Bir gün ,ansızın gidebilirim''şarkı gibi oldu :D

Karavancı, özgürdür; biraz da bu nedenle yalnızdır ya!... Büyük ozanın dediği gibi, "Yaşamak, bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine..." olmalı; yani bazen yalnız, bazen toplumla içiçe...
Bafa'da, Milas'ta mavi laleler yok muydu?

Cavid Sezen

Sevgili gezmen,sevgili mayıstosböce,

Olmaz olur mu! tabiat havalara aldanıp, erken kanmış dedik.ne kadar da güzeldiler ama herşey çok ama çok cömertti....
Dört yıla yakın bir zamandır bitki alemini inceliyorum.Karavanı ilk aldığımda da bu dalda daha da bilgiler edineceğimi bilerek çok sevinmiştim..Bir doğu karadeniz kadar bol olmasa da ancak çeşitleri bakımından farklı bir bitki çeşidi ile karşılaştım.
İlgilenen arkadaşlar için yazıyorum. Ayı sarımsağını bol miktarda buldum,Yörenin insanlarına sorduğum yöre çeşidi bitkiler de oldu..yanıt alamadığım çeşitler vardı. işte böyle..
Eger planlı ve hazırlıklı gidilir ise, yapılacak çook iş var. Sevgiyle kalın..

ören-bafagölü-kapıkırÃ

Saim bey içinize sinsin,ALLAH artırsın.Tabiiki sizde bu şevk varken ve eşinizde size eşlik ederse ne diyelim.Güle güle gezin bu dünyanın ve doğanın zevkine varın.Bizlerlede paylaşınki bizlerin de heveslerini besleyin.Umarım daha güzel gezilere yelken açarsınız diyeceğimde olmadı ;Marş basarsınız.SEVGİ ve SAYGILAR.

sevgili;arkadaşlarım,
yugun, züğürgezegenci, metin0035, salih35,

duygularınız ve temennileriniz için teşekkür ediyorum.haritayı elime almak bile, bende
tarifsiz bir keyif doğurur. hayalim olmadık bir şekilde beni bir yerlere götürür.
sizlerinde gezip bu ortamda paylaştığınız her resim karesi de yine bende ayni hisleri doğuruyor, bu nedenle sizleri çok iyi anlıyorum.
bir yerlerde hep beraber olmak, karşılaşmak dilegimle..sevgiyle kalın,

ören-bafagölü-kapıkırÃ

" Kİmselere haber vermeden..." Bu güzel.

Bir plan yaparım, o dur, bu dur, şu dur derken bir türlü eğrisi doğrusuna denk gelmez, o plan gerçekleşmez.

Oysa bazen gitmek dürtüsü o anıma öylesine denk gelir ki " kendime bile haber vermeden " yola çıkıveririm. En mutlu olduğum süreçlerdendir.
Ansızın mutlu olurum... Bir de kendime " aferin be moruk ! " çekerim.
Siz de iyi yapmışsınız doğrusu.

saim bey vallahi en güzel kararı verip bu geziyi düzenlemişsınız çok ta güzel resimler aldık devamını bekliyoruz..gene kamçılanmaya başladım..karavansızlıktan birazdaha sabır diyorum..gezinizin devamını beklıyoruz sayılar

Saim bey güzel gezinizde doğa size çok cömert davranmış ama siz fotoğraf konusunda pek cimri çıktınız ;D ;D ;D
Şaka bir tarafa bölge benim de çok sevdiğim bir alandır. Hatta ben ilk karavanlı kampımı Kapıkırı'nda (Heraklia) yapmıştım. Ama o zamanlar fotoğraf konusunda çok dikkatli değilmişim, hiç fotoğraf çekmemişim :(
Paylaşımınız için teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR