Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,315

aslanahmet

Zirve
Yer
İstanbul
Bu gün (19.03.2011 Cumartesi) saat 15:15 gibi Maltepe Sahilinde Arkadaşlarla (Abilerimizle) küçük kapsamlı bir buluşma yaptık. Amaç bir arada olmak ikinci amaç yeni kamperimi tanıştırmaktı. Ben dahil 10 kişi olduk. Enver Abi ve arkadaşı işi olduğundan erken ayrıldı. 8 kişi küçücük kamperimin içine sığabildik. 8 kişi içerdeyken bir de ortada piknik tüpüyle çay demledik. Çayla beraber hanımın yaptığı börek ve kekleri yedik. Muhabbet çok güzeldi. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadık. 18:15 e kadar oturmuşuz. Katılan herkese teşekkürler.

Fotoğrafları da ekliyorum.

Maltepe.03.2011 001.jpg

Maltepe.03.2011 002.jpg

Maltepe.03.2011 003.jpg

Maltepe.03.2011 004.jpg

Maltepe.03.2011 005.jpg

Etiketler

Ynt: Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması

Ne güzel; buluşup söyleştiniz!... Kimbilir neler kaynatılmıştır o kısacık sürede? İkram da güzelmiş hani...
Hakan çok mutlu görünüyor!.. :smiley:
En gözde yerde ise Ferhat&Nermin var; oooh kamperde bağdaş keyfi... :D

Cavid Sezen

Hakan, kamperi aldıktan sonra duruşun bile değişmiş valla :smiley:

Anlaşılan kamper ve börekler tam not almış.. Yüzlerdeki gülümsemeden bunu anlıyorum..

Levent abi de aynen benim 10 yıl önceki halime benziyor... Ufacık çocuğa "abi" denir mi? Abi demeyeceğim bundan sonra :D

Daha önceki yazışmalardan saat 15 gibi orada olacağınızı bildiğimden,en azından hayırlı edebilmek düşüncesiyle rotamızı sahil yolundan geçirerek Hakan kardeşimizin heyecanını paylaştık ancak antalya'dan misafirim kendiside karavancı bu günkü UKKF seçimleri için gelen kayınbiraderimle olan programımız nedeniyle ikramlardan nasibimizi kaçırdık.Ancak alacak hanesine kaydettik.Belliki Hakan kardeşimizi bundan sonraki etkinliklerde çokça yakalayabileceğiz.Tekrar hayırlı olsun ,güzel gezi ve anıların olsun camperin le.

Sevgili karavancı ve doğa dostları birlikte olmak tanışmak ;ayrıca paylaşmak bu kadarmı candan olur.Sevincinizi ve mutluluğunuzu paylaşıyor,SEVGİ ve SAYGILAR .Nice birlikteliklere.

Dostluğun ve muhabbetin sıcaklığı fotoğraflardan yansıyor.
Selamlar hepinize...

hayrlı olsun.ufak bir açılış olmuş,kazasız belasız iyi günlerde kıllanın.selamlar ve iyi gezmeler.

Dun aksilikler pesimi birakmadi. Ama en beteri ayagimin yururken ters donmesiydi. Catladi diyerek o ayakla araba kullanarak hastaneye zor yetistim. Ayakkabi ayagimdan zor cikti. Kabarmis bir ekmek gibiydi ayagim. Rontgen falan neyseki kemigin teki alci gerektirmeyecek sekilde zorlanmis. Su an yere bile koyamiyorum. Havada durmazsa bagirtiyor.
Ve tabii gelemedim. Halbuki bu isi en cok isteyendim.
Ama sayi kararinda olmus. Gelseymisim disarida kalacakmisim.

Hakan tekrar tebrik ederim.
Gule gule kullan.
Ayni yollari paylasmak umidiyle.
İnsel

Sn. İnsel büyük gecmiş olsun.Beterin beteri var derler ya.Allahtan kırılmamış.açil şifalar.

İnsel geçmiş olsun.

Hakan yeni gezenevin hayırlı olsun.Artık kamplarda karşılaşırız.

Araçta ki arkadaşları da tebrik ederim Hakan ın sevincine ortak olmuşlar ama orada ki bir arkadaş dikkatimi çekti,böreği yerken ki ifadesi oh iyi ki gelmişim böreği kaçırmamışım dercesine.Ahmet hocam sizleride görmek güzeldi,belki İznik e gelirsiniz diye düşünmüştüm,demek ki şartlar uygun değilmiş bir daha ki sefere.

Güzel dileklerde bulunan tüm dostlara teşekkürler.

İnsel geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Ama gelebilseydin seni dışarı atmazdık. Başımın üzerinde yerin var. Başın bize dönük seni üst kata yatıracaktım ;) :D nasıl olsa alışıksın :smiley:

Arkadaşlar niye kilolu olduğumu anlamışsınızdır ;) :smiley: evlenmeden önce tığ gibiydik. Sadece börek ve kekler değil evde yapılan herşey süper lezzetli.

Daha kamperimize isim veremedik. Arama safhasındayız :smiley: Önerilere de açığız. Ferhat sen bu işi iyi beceriyorsun. Bizim kamperin isim babası ol ;)

Cem sana katılıyorum. Resimlere baktım da Levent Abi bende de genç duruyor. "Maşallah" diyelim.

Güzel günlerde kullanmak dileğimle bir kez daha kutluyorum. İnsel; bu arada sana geçmiş olsun. Bütün aksilikler de seni buluyor sanki.

Herkese tesekkurler. Butun aksilikler beni bulmuyor. Sadece birkaci Haldun Agabey. Ust kat fikri iyiymis. Olurdu valla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR