Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,322
Ynt: Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması

İnsel Bey, Geçmiş olsun...

Buluşma harika olmuş, Hakan bey, tekrar güle güle kullanmanızı diliyorum camperinizi,
Selamlar,

Etiketler

Erden hocam senin duruma cok uzuldum. Gecmisler olsun.

gezmen' Alıntı:
İnsel ve Erden Hocama geçmiş olsun diyorum; iyi yönü, hafif atlatılması diye anladım ama yine de yaşayan bilir...

Cavid Sezen
yugun' Alıntı:
İnsel Bey, Geçmiş olsun...

Buluşma harika olmuş, Hakan bey, tekrar güle güle kullanmanızı diliyorum camperinizi,
Selamlar,
orsaalabanda' Alıntı:
İnsel hocam geçmiş olsun...

Tesekkur ederim. Bugun esim bir sise sivi ile geldi. Eczanede yapilmis bir sise ilac. Bu el yapimi ilac hemen sisi indiriyormus dedi. İnanilmaz bir gelisme ile davul gibi ayagimda gozle gorunur bir inme oldu. Haberiniz olsun ihtiyaci olanlara duyurulur.

Güzel bir buluşma oldu. Hakan bize sandalye ve masa çıkartırken arkadaki yeri keşfettim ve Kamperin en keyifli yerini bulmuş oldum. ;D

Kek börek ve çay harikaydı. Bu buluşmaları sık sık yapalım. ;D

İnsel Bey ve Erden Bey her ikinize de geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda sorun ortadan kalkar. :(

Hakan Kamperine de bir isim düşünelim zaman içinde en güzel isim kendiliğinden çıkacaktır. ;)

insel' Alıntı:
Erden hocam senin duruma cok uzuldum. Gecmisler olsun.

İnsel sağolasın, olacağı varmış.
Allahtan küçük bir kırık. Bu hafta sonu kısmetse alçıdan kurtuluyorum.
Havalar da pek yi değil zaten dert etmiyorum kendime.
İstirahatteyiz anlıyacağın.

gezmen' Alıntı:
İnsel ve Erden Hocama geçmiş olsun diyorum; iyi yönü, hafif atlatılması diye anladım ama yine de yaşayan bilir...

Cavid Sezen

Cavid hocam sağolasın, küçük bir kaza ama yinede eve bağlıyor insanı

fsirin' Alıntı:
İnsel Bey ve Erden Bey her ikinize de geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda sorun ortadan kalkar. :(

Ferhat bey sağolun,yolda yürürken görünmez kaza işte. Neyseki hafif.

güngör' Alıntı:
Erden bey geçmiş olsun,karavancı dostlara nazar değmesin.

Levent bey sağolun.
Allah herkesi nazarlardan korusun.

Not: Hakan arkadaşımızın da sayfasını işğal ettik.Kusura bakmasın :(

Ahmet bey yeni aracınızı ve ilk buluşmanızı kutlamak isterken İnsel hocamın ve Erdem beyin kazalarını öğrendik üzüldük.Her ikisine de geçmiş olsun..

Erden Abi, ayak zedelenmesini Haldun'dan duymuştum ama kırık olduğunu bilmiyordum. Çok üzüldüm. Geçmiş olsun , acil şifalar dilerim.

erdenbay' Alıntı:
......
Not: Hakan arkadaşımızın da sayfasını işğal ettik.Kusura bakmasın :(

Ne önemi var Abi. Mühim olan sağlık. Muhabbetimiz bol olsun.

aslanahmet' Alıntı:
Erden Abi, ayak zedelenmesini Haldun'dan duymuştum ama kırık olduğunu bilmiyordum. Çok üzüldüm. Geçmiş olsun , acil şifalar dilerim.

Ne önemi var Abi. Mühim olan sağlık. Muhabbetimiz bol olsun.

Hakan sağolasın. Neyseki ucuz atlattık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR