Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,815
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

centilmen' Alıntı:
Oooo Nihat hocam bayağı ilerlemişsin görmeyeli. İşçilikte gayet güzel görünüyor ellerine sağlık. Yaza yetişecek sanırım. Tüv işide bitmiş anladığım kadarı ile hayırlı uğurlu olsun.
Karavan olarak tescillendimi artık. Muayene zamanı yıllıkmı yoksa bendeki gibi 2 yıllıkmı oldu ?
Ümit bey teşekkür ederim.Muayenem normal muayene, karavan ruhsatı seneye.Bir yıllık.
berkcantp' Alıntı:
Nihat hocam, ilerleme çok güzel, ellerine sağlık.
İlhan bey çok teşekkür ederim.Sağlıkla iyi gezmeler.
buralpdi' Alıntı:
kapaklar güzel olmuş :smiley:, kolay gelsin
Levent ustam sağol .Kimin sanaldan çırağıyız.
yaybek' Alıntı:
Nihat abi maşallah sessiz sessiz kabasını bitirmişsiniz ellerinize sağlık güzel görünüyor,bu arada duş teknesi bence çok yüksek özel bir sebebi yoksa alt bazasını sökmenizi öneririm zaten dar olan mekanda birde tavan alçak oldumu iyice basık olacak kolay gelsin.
YUsuf çok sağol teşekkür ederim.Duş teknesi seyyar duruyordu.Sadece yatak kısmını bitirdim.Bazayı sökeceğim,mümkün oldugunca alçak monte edeceğim.En kısa zamanda seninde olur inşallah

Etiketler

Nihat abim,karavanı bitirmişsin. Kolay gelsin.

Nihat bey aynı tarz araçlara sahip olduğumuz için sizi ilgiyle takip ediyorum.
Bazı merak ettiklerimi size sormak istiyorum; koridor arası kaç cm. olacak? banyo ve tezgah derinliğini kaç cm. ayarladınız? yatak boyutları kaç cm? pencere açmayacak mısınız?
Sorularımla umarım sizi sıkmamışımdır,kolay gelsin :smiley: :smiley: :smiley:

drares' Alıntı:
Nihat bey aynı tarz araçlara sahip olduğumuz için sizi ilgiyle takip ediyorum.
Bazı merak ettiklerimi size sormak istiyorum; koridor arası kaç cm. olacak? banyo ve tezgah derinliğini kaç cm. ayarladınız? yatak boyutları kaç cm? pencere açmayacak mısınız?
Sorularımla umarım sizi sıkmamışımdır,kolay gelsin :smiley: :smiley: :smiley:
Haşmet bey merhabalar
Yatağın arka kapı tarafı 1.84 Kayar kapı tarafı 1.82*1.20(Geçen yıl bu yatakta yattım,bana göre 1.10 da rahatlıkla olur.)
Banyo: 70*70
Tezgah: 1.10*54 olacak şu anki geçiçi deneme için.
Kooridor: 55 veya 60 olmalı?
Pencere: Kayar kapıya ve karşısına orjinal cam sürgülü açmayı düşünüyorum.Yatak tarafına açmıyacağım. Banyoya havalandırma koyacağım.
Her şey gönlünüzce olsun.Cevalandırabildiysem ne mutlu. ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Böyle el emeği, göz nuru, ter damlasıyla kazanılmış mesafeler görünce ben de çok mutlu oluyorum. Nedense hep, herşey bittikten sonra çıkılmış ilk yolculuğun, ilk akşamında en büyük ressam ufku rötuşlarken, henüz yıldızlar çadır kurmamışken, kurulmuş bir karavancı sofrasında alınacak ilk fırt hayalimde canlanıyor.
Kolay gelsin arkadaş.

hiç' Alıntı:
Böyle el emeği, göz nuru, ter damlasıyla kazanılmış mesafeler görünce ben de çok mutlu oluyorum. Nedense hep, herşey bittikten sonra çıkılmış ilk yolculuğun, ilk akşamında en büyük ressam ufku rötuşlarken, henüz yıldızlar çadır kurmamışken, kurulmuş bir karavancı sofrasında alınacak ilk fırt hayalimde canlanıyor.
Kolay gelsin arkadaş.
İçimi okşayan paylaşımınız için teşekkür ederim.
İyi dilekler hepimize gelsin.

Yatak bölümü dolaplarımın final görüntüleri.

Photo-0004.jpg

Photo-0005.jpg

Photo-0006.jpg

Photo-0007.jpg

Photo-0008.jpg

Nihat Bey,çok güzel olmuş;tebrik ederim.

Tavan havalandırması TUV'de sorun çıkarmadı mı? Yoksa muayene sonrası mı açtınız ? Selâmlar. :smiley:

nıhat abı ellerıne sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR