Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,822
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

buralpdi' Alıntı:
güle güle kullanın :smiley:
Levent ustam sağol.
yaybek' Alıntı:
Nihat abi çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
Yusuf çok teşekkür ederim.Darısı başına.
yucel59' Alıntı:
Nihat Bey,çok güzel olmuş;tebrik ederim.

Tavan havalandırması TUV'de sorun çıkarmadı mı? Yoksa muayene sonrası mı açtınız ? Selâmlar. :smiley:
Çok teşekkür ederim,Yücel bey.
TÜV de sorun çıkmadı .
mserdemir' Alıntı:
nıhat abı ellerıne sağlık
Selim çok teşekkür ederim.Yine bir iyilik yapmışsınız.

Etiketler

Selamlar, ben Nihat Beyle İnbükü'nde tanıştım. İnbükü'ne çadırcı olarak gitmiştim. Kendisinin bizzat yaptığı karavanı orada görmüştüm. Daha sonra bu forumdan bunu nasıl adım adım gerçekleştirdiğini takip ettim. Ellerine sağlık Nihat kardeşim. Eksik kalan kısımları da tamamlarsın inşallah, takipçin olacağım. Şu anda nerelerdesin merak ediyorum. Ben de en kısa zamanda bir çekme karavan almak veya yaptırmak istiyorum. Bu konudaki bilgileri takip ediyorum. İzmirden geçersen muhakkak haberimiz olsun. Selamlar. Doğu.

hakkatden nıhat abı nerelerdesın...

yapalım bı organızasyon atalım kendımızı yesıllere

yaybek' Alıntı:
Nihat abi hoş geldiniz.
Yusuf çok teşekkür ederim.Hoşbulduk.
osdoar' Alıntı:
Selamlar, ben Nihat Beyle İnbükü'nde tanıştım. İnbükü'ne çadırcı olarak gitmiştim. Kendisinin bizzat yaptığı karavanı orada görmüştüm. Daha sonra bu forumdan bunu nasıl adım adım gerçekleştirdiğini takip ettim. Ellerine sağlık Nihat kardeşim. Eksik kalan kısımları da tamamlarsın inşallah, takipçin olacağım. Şu anda nerelerdesin merak ediyorum. Ben de en kısa zamanda bir çekme karavan almak veya yaptırmak istiyorum. Bu konudaki bilgileri takip ediyorum. İzmirden geçersen muhakkak haberimiz olsun. Selamlar. Doğu.
Doğu gezginciliğin ,doğa severliğin en güzel yanı senin gibi güzel insanlarla tanışmak olması.
Ankaradayım,İzmire gelirsem uğrayacağım.Sitemiz sana çok güzel şeyler sunacaktır,karavan için elimizden gelen yardımı yaparız .Eşine selamlar,görüşmek üzere sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
mserdemir' Alıntı:
hakkatden nıhat abı nerelerdesın...

yapalım bı organızasyon atalım kendımızı yesıllere
Selim 2ay gezgincilikten sonra Ankaraya döndüm.Atalım yeşilliklere durmak yok Ramazan geliyor yoksa Selam ve sevgiler.

Hayırlısı ile 2. yarı başladı.
Araç altına biri 70lt. diğeri30lt 2mm. kalınlığında paslanmazdan temiz su deposu siparişi verildi.700yt.
Tavan üstüna güneş panelleri için 2 boy paslanmaz parlak profil alındı.180yt.
Levent ustamın gölgeliğinden sipariş edildi.400yt.

Kolay gelsin diyelim Nihat bey, kışı imalatın devamı ile geçireceksiniz sanırım.

Selamlar.

zaloğlu' Alıntı:
Hayırlısı ile 2. yarı başladı.
Araç altına biri 70lt. diğeri30lt 2mm. kalınlığında paslanmazdan temiz su deposu siparişi verildi.700yt.
Tavan üstüna güneş panelleri için 2 boy paslanmaz parlak profil alındı.180yt.
Levent ustamın gölgeliğinden sipariş edildi.400yt.

Bu kış nokta konulacak sanıyorum; kolay gelsin!.. :smiley:

Cavid Sezen

Yaz kış yok, çalışmaya ve kamplara devam,kolay geldin Nihat hocam.

güngör' Alıntı:
Kolay gelsin diyelim Nihat bey, kışı imalatın devamı ile geçireceksiniz sanırım.

Selamlar.
İzin verirsen dostluğun samimiyeti olarak Levent diyeceğim.
Akşam eve yorgun gelince bu samimi duyguları okumak için sabırsızlanıyorum.
Teşekkür ederim.

gezmen' Alıntı:
Bu kış nokta konulacak sanıyorum; kolay gelsin!.. :smiley:

Cavid Sezen
Çok teşekkür ederim Cavit hocam,darısı başına inşallah.
buralpdi' Alıntı:
Nihat hocam kolay gelsin :smiley:
Levent ustam sağolasın,teşekkür ederim.
mayıstosböce' Alıntı:
Yaz kış yok, çalışmaya ve kamplara devam,kolay geldin Nihat hocam.
En güzel iki yaşam biçimini ifade etmişsin Bülent(müsaade edersen böyle hitap etmek istiyorum.)Teşekkür ederim.

Nihat abi 2. bölümü merakla bekliyorum, kolay gelsin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri