Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,007
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

atiladi' Alıntı:
Haşmet o kilit size özel deyil, bizimkilerdede aynısı kullanılıyor, tasarımında bir sorun var, ama bir kaç yöntem ile ben o sorunu çözdüm, diğerlerininde resimlerini ayarlayayım, tamiri anlatacağım, ihtiyacı olanlar kolaylıkla sorunu çözebilecekler...
tamam, bekliyorum :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

mehmet_mtrs' Alıntı:
Nıhat bey
Nazar degmesin hem cok guzel oluyor , hem de oldukça hızlı gidiyorsunuz.
Hayırlı olsun , kolay gelsin.
Selamlar.
Mehmet bey güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Sağlıklı mutlu günler dilerim.
drares' Alıntı:
Nihat abi, panelin hayırlı olsun, güle güle kullan. Atilla abinin anlattığı kilit arızası benim arabada da vardı, serviste hallettirdim. Acaba bu modellerin kusurlarından birisi mi?
Haşmet doktorum darısı senin başına,teşekkür ederim.Bir ara test etmiştim kapanıyordu ,son zamanlarda hiç farkında değilim.Atillanın sayesinde sanal yolla uzaktan sorunu hal edeceğim.Selamlar.
TA2RX' Alıntı:
Hayırlı olsun. İlgiyle izlemeye devam...
Bekir bey daha çok şey öğreneceğiz.Çok teşekkür ederim.kolay gelsin.

Nihat hocam ,kampdışı konaklamanın olmazsa, olmazı Paneller hayırlı olsun.Kendi elektriğinle ver elini birbirinden güzel koylar.Kolay gelsin.

yaybek' Alıntı:
Nihat abi paneller ve aküler hayırlı olsun Rıfat abinin ve sizinde ellerinize sağlık güzel olmuş.
Yusuf sen de inşallah karavanına kavuşursun.İyi güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.
enverdede' Alıntı:
Nihat hocam ,kampdışı konaklamanın olmazsa, olmazı Paneller hayırlı olsun.Kendi elektriğinle ver elini birbirinden güzel koylar.Kolay gelsin.
Ne zaman seninle ve Yılmazla gezgin bir tatil yapabilirsem ozaman çok mutlu olacağım.
Sağlıklı ve mutlu kal.

Atilla bizi tamircide yapacak.
Sabah ilk işim kapıya bakmak oldu?Tabiki teşhis doğru çalışmıyor.
Atillanın ip ucu yukarıda kalması ve inceleme Teşhis kondu bir puntayla iş çözüldü.
Teşekkürler Atilla ustam.

S6303406.jpg

S6303409.jpg

S6303411.jpg

Abi kilit işi gördüğüm kadarıyla tamam, hastalığı bulup 3 yöntemden birini uygulayarak işi masrafsız halletmişsiniz, güle güle kullan...

Çaylar demli buyrun beraber içelim Halil bey, Kemal bey iyi akşamlar.
atiladi' Alıntı:
Abi kilit işi gördüğüm kadarıyla tamam, hastalığı bulup 3 yöntemden birini uygulayarak işi masrafsız halletmişsiniz, güle güle kullan...
Sağol Atilla Ustam.

Sitelerden 15mm kayın kontra Dolaplar,Tezgah ve oturma yeri olarak kestirildi.
Rıfat herzamanki gibi yardımlarını esirgemedi ,sağolsun.
Işık sızmasın diye çok uğraşdıgım,parçayı yeniden yaptığım çok oluyor.
İlkel aletlerle çalışmak zevkli bir o kadarda yorucu oluyor.

S6303423.JPG

S6303432.JPG

S6303433.jpg

S6303435.jpg

S6303434.JPG

İmece usulü imalatın güzel örneği Nihat hocam kolaylıklar dilerim.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR