Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buselik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,634

buselik

Kamp I
Yer
istanbul
Hanimlar .... Sanirim kisa bir sure sonra karavansiz karavan severlikten karavanli karavan sever grubununa dahil oluyorum..... Cok heyecanliyim .... Oleyyyyyyyyyyy

Etiketler
Ynt: Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)

Hanımlar dediniz ama bizde yandan sevinebilirz sanırım :smiley: çok sevindik sizin adınıza.

..... Cok heyecanliyim ... bu küçük cümleyi en yakınınıza anlatmaya çalışın sizin heyecanınızı anlar ama kavrayamaz,inanın biz bunu en iyi kavrayan insanlar grubuyuz.

Hakan,
Mesajın uğurlu geldi. "Buselik", selvi boylum al yazmalımın yeni sahibi. Ona, en az benim kadar iyi bakacağından eminim :smiley:,
Selamlar

Hayırlı olsun, Oğuz....Güneyde bir laf vardır "arıya gitmesin" diye ziyan olmasın anlamına kullanırlar, öylede olmuş, ailede kalmış oldu...

İlknur Hanım, "bir geldi, pir geldi".
Bu ne hız böyle; düşman çatlatır desem yeridir... 2.Nisanda foruma kayıt, 30 mesaj, 24 gün sonra kamper sahibi!.. :eek:
Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle kutlarım. :smiley:

Cavid Sezen

Size, yeni yürür evinizde mutluluklar, sorunsuz kilometreler, dünyanın dört bir yanında keyifli coğrafya köşeleri diliyorum.

Ne güzel bir haber.
Güzel olan bir başka taraf şu ki, burada duygularını paylaşan insanlar gerçekten samimi ve gerçekten mutlu oluyorlar.

Haberi dün aldığımda cidden çok sevindim.
Oğuz abinin karavanı 12m3 lerde enfes bir araçtı.
Buselik hanım güle güle kullansın.
Oğuz abi de yeni 4x4 semi'sine bir an önce kavuşsun...
Lakin Buselik hanım cidden çok hızlymış, çoğumuz karavanına 2-3 sene de zor kavuşurken o bir haftada işi bitirdi... :D

Not: Darısı başına Cavid abi, bak en kabızlarımız Hakanla ben bile karavanlandık, sıra sende artık... ;D

Çok güzel haber, Oğuz bey ve İlknur hanım alanında satanında mutlu olması hayırlı olması dileklerimle.

Öncelikle Oguz bey ve eşine , sonra da hem gezenbilirdeki hemde karavanturk'teki dostlarımıza cok teşekkür ederiz.... Selvi boylum Al yazmalım bizim kıymetlimiz olacak... Sayın Taiga nın dediği gibi hızlı oldu ama kendimi çok şanslı hissediyorum..
Tüm karavan sahibi olmak isteyen arkadaşlarımızında biran önce düşlerinin gerçekleşmesi dileği ile herkese çok tesekkürler....İlknur - Mahir

Herkese çok teşekkur ediyorum...Her zaman direksiyon teması mesafesinde olmak dileğiyle....

Her iki taraf için de zamanlaması mükemmel hayırlı olduğu düşüncesindeyim.

"Karavan, karavanı sevenden ve gezenden alınır" mantığıyla ve motokaravan tercihinizle çok güzel bir karavan aldınız İlknur hanım.
Sağlıklı ve mutlu günlerde kullanın.

Oğuz beyin semiintegated ı da , dün gördüğüm kadarıyla yaza yetişir sanırım. Çok güzel bir heyecan Oğuz bey için, şimdiden kutlarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR