Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buselik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,637
Ynt: Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)

Araç, yanılmıyorsam Bursa İmaj Karavan yapımıydı. Güzel araç. Alanın çok memnun kalacağını tahmin ediyorum. Alana da satana da hayırlı olsun

Etiketler

Yeni kamp taşıtınız hayırlı olsun, güzel ve keyifli geziler ve kamplar dilerim.

İlknur Hanim hayirli olsun. 19 Mayis gezisinde (eger olursa) tanismak ve hatta kutlamak umidiyle. :D
İnsel

Insel bey maalesef 19 mayıs gezısıne katılamıyoruz.... Karavan alımında fiyatları görünce ümitsizliğe düşmüş kendimize bira zaman tanımıştık 4 gunu de boşa harcamayalım diye bir seyehat planı hazırlamıştık.... Şansımız yüzümüze güldü selvi boylum al yazmalıma sahip oluyoruz planı bozamıyoruz.... ama ilk fırsatta gezilerin içinde yer alacağımızdan emin olabilirsiniz....Kutlamayı hep beraber o zaman yaparız ...Sapancada öğrenmiştik...Eşim büyükbaşı besiye verdi :smiley: o zamana dek epey büyür sanırım :smiley: Dilekleriniz için teşekkürler..... İlknur-Mahir

Bu ne kadar güzel bir haber böyle! Hem alan hem de satan bizden olunca daha bir keyifli oluyor. Her iki aile de şimdi yeni hayallerini mutlulukla yaşayacak!
Ama bence ilk karavan heyecanı bir başkadır ;) ;) ;)
Her iki karavansever dostumuza da hayırlı olsun :smiley: :smiley: :smiley:

İlknur hanım hayırlı olsun :smiley:, güle güle kullanın

İlknur hanım ve mahir bey yeni aracınızla gönlünüzce gezileri en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
Pazartesi öğleden sonra imaj karavandan ayrıldım, salı günü gelip aracı göreceğinizi biliyorduk ve sizinle tanışmak istiyorduk. Ani bir kararla Bursadan ayrılıp Tekirdağa geldik.
Tanışmamız başka bir zamana kaldı ama çok güzel bir araç satın aldınız güzel günlerde mutluluk içerisinde güzel yerlerde kullanmanızı dilerim.

Aile içinde gerçekleştirilen değişiklik iki tarafada hayırlı olsun.İlknur hanım iyi gezilerde kullanmanız dileğiyle.

Herkese çok teşekkürler.... En kısan süre de yollarda karşılaşmak üzere...

İlknur hanım-Mahir bey,karavanınız hayırlı olsun.
güzel günlerde kullanınız.

sayın(buselik)ilknur hanım ve mahir bey güzel gezilerde kullanmanız dileğimle.kemal orhan

Dün akşam eve daha bir hızlı daha bir meraklı gittim..... Çünkü park yerine vardığımda karavanım beni bekliyordu.... Çok mutluyum .... Mümkün olsa akşamdan kaçacaktım bir yerlere ama maalesef.... Okul,iş ancak hafta sonu kaçabilirsin diyor..... Ama olsun mutfak penceremden bakıp karavanımı görmek bile beni gençleştirdi... Yüreğim kıpır kıpır ...Enerji doluyum... Harika bir duygu.... Karavan almayı düşünenler , alma aşamasında olanlar , su anda yapılanlar ..... Herkesin bir an önce karavanlarına kavuşması ve aynı heyecanı yaşaması dileği ile....

İlknur - Mahir

İlknur hanım ve Mahir bey tatlı heyecanınızın hep devam etmesini dilerim. Tekeriniz hep güzel gezilere dönsün inşallah.

Gezgin ruhunuzun karavan sevdanızla birlikteliğini hiç yitirmeyin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR