Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 266,681
İnsanları olduğu kadar araçları da fotoğraflamayı seviyorum. Araçların da anlatacakları bir hikayeleri olduğuna inanıyorum. Bol bol traktör çekiyorum bulunduğum köyde güzel traktörler var çünkü. Ben onları güzel bulduğum için fotoğraflarını da çekiyorum haliyle..

Bugün nöbet günüm. Bu günde derslerim dışında çeşitli görevlerim var. Bugün haftanın son günü aynı zamanda... Haftasonu geliyor...

Hocam,fotorafcılık çok pahalı bir hobidir.Makina ile bitmez.Lenslere de ihticınız olacak ki,makina kadar pahalı ürünlerdir.
Ayrıca saat seçer.Gün ortaları,sert ışıkları sevemez..Yürümek ister.Bakış açısının ve el pratiğinin gelişmesi zaman ister.
İlginizin şiddet ve devamlılığından emin olmadan bu işe (yüksek maliyete) girmeyin derim.
Saygılar.

DSLR makinemi daha alamadım. Çok pahalı bir makineyle başlamayacağım. İkinci el almak maliyeti epey düşürebilir.

Bugün okulda çok yorulmuşum, Ders çalışacak halim kalmadı. Bu akşamki dersimi Cumartesi Gündüz çalışmaya karar verdim.

Bugün okulda çok yorulmuşum, Ders çalışacak halim kalmadı. Bu akşamki dersimi Cumartesi Gündüz çalışmaya karar verdim.
Hocam internette eski derslerin sesli , webcam li anlatımları da oluyor. Dinlenirken dinleyebilirsiniz.

E devlet üzerinden giriyorsunuz okula kayıt var ise.

Bugün dişçi randevum sonrasında, Ulaşan'da kamp yapan karavancı dostlarımın yanına uğradım. Fotoğraf konulu güzel bir sohbet yaptık.