yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Motorum gelmemiş...
Halen beklemede...
Halen beklemede...
Yarızaman köyde kalsan karavanla yarı zaman evine gelsen nasıl olur hocam. Bu arada evini bırakma kiralar malumSon zamanlarda evimin rahatını gitgide daha çok sevmeye başladım. Şu anda evimle ilgili tek sorun okuluma uzaklığı. Çok ciddi bir akaryakıt gideri oluşuyor. Malesef köyde karavanla kalamıyorum. Evimin rahatlığını bulamıyorum. Ayrıca orada kalmak için de mazot harcamak gerekiyor. Aynı hesap. Evime dönmeyi tercih ediyorum. Hem artık kuşum da var evde. Köye motosikletimle gidebilirsem biraz maliyetler düşecek.
Olabilir. Havalar biraz ısındı. Artık Güçlü'de de yatılır...Yarızaman köyde kalsan karavanla yarı zaman evine gelsen nasıl olur hocam. Bu arada evini bırakma kiralar malum
55km.hocam evle iş arası kaç km?
Bayağı uzakmış. 110km şehir içi dur kalklarla beraber çok yakıt harcatır. Son zamlarla beraber bütçeyi çok yorar. Ki bu zamlar burada duracağa da benzemiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.55km.
Git-gel, 110km.
Hocam fikir güzel ama imkansız. Şu an eldeki lojmanlar satılıyor. Mem ler ay ay elektrik faturalarını karşılaştırıyor okulların. İnanın toner ve kağıda para bulunamıyor.Bizim okulda her ay öğretmenler kendileri para topluyorlar okulun tadilat işleri için.Bence il milli eğitime ve gerekirse bakanlıktaki ilgili birimlere şahsen başvurun ve okuldaki öğretmen lojmanının genel bütçeden tadilat yapılmasını ısrarla talep edin. Durumunuzu açıkça anlatın. Yol masrafının arttığını söyleyin. Mutlaka anlayışla karşılayacaklardır. Orası sadece size özel bir yer değil sonuçta. Sizin de göreviniz bittiğinde gelecek başka öğretmen arkadaşlar da faydalanır. Devletin lojmanı. Görev günlerinizde mis gibi lojmanda kalırsınız.
Gerçekten çok yazık. Sözün bittiği noktadayız demek ki. Adalet, sağlık ve eğitim tamamen çökmüş durumda. Bu işlerin sonu hiç iyi yere gitmiyor.Hocam fikir güzel ama imkansız. Şu an eldeki lojmanlar satılıyor. Mem ler ay ay elektrik faturalarını karşılaştırıyor okulların. İnanın toner ve kağıda para bulunamıyor.Bizim okulda her ay öğretmenler kendileri para topluyorlar okulun tadilat işleri için.
RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu rodajlar da kademe kademeymiş bu arada motor kırmızı renk galibaMotorum 500 rodajını geçsin,
1500 Rodajında Yayla Mocamp'a gideceğim.
Özledim.
(500 rodajı 30km/h ile, 500-1500 rodajı 50km/h ile yapılacakmış...)
50Km'yi geçmeden rahat rahat gider gelirim...