Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,551

Etiketler

IMG_20220326_152554.jpg

Filtre kahve keyfi...

Bugün; ekmeğimi uzun süredir kendim yapmıyordum, kendim ekmeğimi yaptım. Meyve-sebzeyi de Migrostan sipariş verdim. NatGeo izliyorum. Canım dışarı çıkmak istemiyor bugün hiç mi hiç...

Son düzenleme:

İstediğimi yaşarım, dilediğimi olurum. Bana iftiranın böylesiyle de hiçbir şey yapamadılar. Hala da geziyorum ve paylaşıyorum özgürce.... İnadına.
Çatlasınlar.

Sırttan ve arkadan yaptığınız aptal gıybetinizle de bana hiçbir şey yapamadınız. İstediğimi olurum, dilediğim gibi gezerim, dilediğimce yer içer yaşarım. Hiç de bir şey yapamazsınız bana...
Haysiyetsizler sizi...

Motosikletimin bu hafta teslim edilebileceği söylenmişti. İnşallah doğrudur. Motosikletimi kullanmak için sabırsızlanıyorum. Önce rodaj var pek öyle uzaklara gidemeyeceğiz başta. ilk önce 500 km boyunca 30'u geçmeden süreceğiz. Tabii sabırsız sürücüler bizi çiğneyip de geçerlerse naparız bilmiyorum. Ama çok uzaklara gitmeden bu rodaj işini halletmeye bakacağım buralarda.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR