Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,551
Bir ben yatay seyir izledim bu motosikletçilikte. Tanıdığım herkes zaman içerisinde daha güçlü motorlara geçti.
Hocam motorlar hakkında bilgim yok ama 125 cc ile dünya turu yapan çift vardı.
Video: https://youtu.be/phWqNYWod9Y

Gerci şimdi büyük motorları ile Nordkapp yaptılar kışın.

Sizin motor 100 cc altı, gerçek gücü sanırım 2 beygir filandir düşük devirde.
Motor ne kadar dayanır araştırma yapmissinizdir.

5.3 HP. (4.4KW)
Şanzıman olduğu için güçten yana sorun çıkmaz. Rampaları yavaş çıkar en fazla.
80 in üzeri sürat zaten düşünülmemeli.
Kenardan kenardan gezeceğim ben.
Planım böyle.

Etiketler
100'lük cup ile dünyayı gezenler var.İstenirse olmayacak bir şey yok.Günlük 200 veya en fazla 300 km'lik programla ve bir çadırla devam...

Mondial CUB (100 SFC Snappy xi) 17400tl verdim. Motoru daha bekliyorum.
hocam şöyle size konu ile alakalı olarak babamın bundan aynısından vardı mayıs 2021 de motordan düştü kendisi 75 yaşında bacağı kırıldı + ehliyetsizlik+kask yüzünden 3500 TL Ceza ödedik ısrar ettik motoru sattırdık elektrikli al dedik motoru 6000 TL ye sattı bu arada motorda hiç bir şey yoktu oradan zarar sonra kasım 2021 de gitti o aldı bize 11500 aldım dedi birgün ayvacık asos arasında motorlu bir amca görürsen o babamdır şimdi siz 17400 olmuş deyince şaşırdım allah kaza bela vermesin güle güle kullanın iyi günler

hocam şöyle size konu ile alakalı olarak babamın bundan aynısından vardı mayıs 2021 de motordan düştü kendisi 75 yaşında bacağı kırıldı + ehliyetsizlik+kask yüzünden 3500 TL Ceza ödedik ısrar ettik motoru sattırdık elektrikli al dedik motoru 6000 TL ye sattı bu arada motorda hiç bir şey yoktu oradan zarar sonra kasım 2021 de gitti o aldı bize 11500 aldım dedi birgün ayvacık asos arasında motorlu bir amca görürsen o babamdır şimdi siz 17400 olmuş deyince şaşırdım allah kaza bela vermesin güle güle kullanın iyi günler
Babanıza geçmiş olsun. Motosiklet fiyatları da diğer her şey gibi pahalandı. Tabii bu sıfır fiyatı. İkinci elleri şimdi de 10000-15000 civarında...

Arkadaşlar,
Kimseden bir şey istemedim. Son derece onurlu bir insanımdır.
Dilenerek gezmeye olumlu bakmıyorum.
Kimseden bir avantam olmadı,
Kimsenin reklamcısı değilim.
Youtubede yaptığım paylaşımlar sadece ardımda hatıra bırakmaya yönelik bireysel paylaşımlardır.
Her şeyimi emek sarfederek, çalışarak bileğimin hakkı ile yaptım.
Bunların böyle olmasından son derece memnunum.
Ye kürküm ye düzeninin bir parçası olamadım.
Basit araçlarla geziyorum.
Mutluyum.

Her zaman istediğim gibi özgür oldum ve yaşadım. Benim onurlu yaşamaktan anladığım budur. İnsanların arkasından karalamak için bir şeyler uydurabilirsiniz ama sonuçta bununla da hiçbir şey yapamıyorsunuz. Özgür hayatıma bütün çirkinlere rağmen devam ettim ve edeceğim. Yeni bir moto-solo gezi dizisine hazırlanıyorum şu günlerde...

100'lük cup ile dünyayı gezenler var.İstenirse olmayacak bir şey yok.Günlük 200 veya en fazla 300 km'lik programla ve bir çadırla devam...
Günlük 200KM üstü totoya zarar. Yapılmasa daha iyi.
Çadırı koyacak mıyım bilemiyorum. Daha önce güvenliksiz mekanlarda çadır kurmuşluğum oldu. Yine de benzin istasyonlarını kullanırdım. Çim alanı olanların. Bunun dışında ücretli kampinglerde zaten severek kalıyorum ama bunların da fiyatları artık otellerle yarışıyor. Belki de en güzeli ucuz otelleri OTELZ uygulamasından takip etmek olacak. Kamp yükü, çadırıyla, matıyla, uyku tulumuyla yine bir yer tutuyor motorda. Ve bunları her gece otele alıp gündüz de motora tekrar yüklemek gerekiyor. Aksi halde motosikletin üzerinde bıraktığınız her şeyin yerinde döndüğünüzde yeller esebilir. Motor için de kilit kullanmak lazım.

Günlük 200KM üstü totoya zarar. Yapılmasa daha iyi.
Çadırı koyacak mıyım bilemiyorum. Daha önce güvenliksiz mekanlarda çadır kurmuşluğum oldu. Yine de benzin istasyonlarını kullanırdım. Çim alanı olanların. Bunun dışında ücretli kampinglerde zaten severek kalıyorum ama bunların da fiyatları artık otellerle yarışıyor. Belki de en güzeli ucuz otelleri OTELZ uygulamasından takip etmek olacak. Kamp yükü, çadırıyla, matıyla, uyku tulumuyla yine bir yer tutuyor motorda. Ve bunları her gece otele alıp gündüz de motora tekrar yüklemek gerekiyor. Aksi halde motosikletin üzerinde bıraktığınız her şeyin yerinde döndüğünüzde yeller esebilir. Motor için de kilit kullanmak lazım.
Otel parasını da eklersek kornet ten pahalıya gelecek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR