Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,563

Etiketler

İşine gidebilmek için günde 110KM yapması gereken biri olarak işin içinden başka türlü çıkamadım. Evimin yeri dolayısıyla toplu taşımayı kullanmam imkansızdı. Günde 150 lirayı bulan yakıt masrafına çok fazla dayanamazdım. Yakıtın daha fazla da pahalılanabileceği ve yiyecek ekmeğe vermem gereken paranın yakıta gitmesi tehlikesine karşı alabileceğim tek gard motosiklet gardı. Ben de sonunda bu kartı çektim. Kendi cubumu aldım. Kimbilir belki de caddelerinden motosiklet akan ülkelere dönüşürüz bu gidişle...
Yine de köydeki köpeklerden korkuyorum...

Hem işime gitmek hem de gezilerimde daha çok mesafe kat edebilmek adına CUB tasarımını ekonomik olması dolayısıyla seçtim. İlk motosikletim bir CUB'du ve memnun kaldım kullandığım sürede. Yalnız o 125cc idi. Olsun Cubların silindir hacmini yükseltmek zor değil.
CUB'lar ekonomik sürüş karakterleriyle Dünya'da kendilerine pazarda bir yer bulmuş durumdalar.
İlk CUB, Yani CUB'un mucidi ise Honda olduğunu biliyorum. Umarım doğrudur.
İşte bu ekonomik durum içerisinde ben de böyle bir ekonomik çözüme başvurdum.
Ama Ankara trafiği çok çok tehlikeli. Çok dikkatli olmak lazım.
Bir CUB motoru, Benim aracımın yarısından daha da az yakıyor. Aradaki bu farkın beni ekonomik olarak birazcık rahatlatmasını diliyorum.
CUB motorların nasıl ilk defa ortaya çıktığıyla ilgili bir link paylaşayım. İlginç.,

Son düzenleme:

IMG_20220322_101555_742.jpg

Karagedik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR