Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,634

Etiketler

Son zamanlarda evimin rahatını gitgide daha çok sevmeye başladım. Şu anda evimle ilgili tek sorun okuluma uzaklığı. Çok ciddi bir akaryakıt gideri oluşuyor. Malesef köyde karavanla kalamıyorum. Evimin rahatlığını bulamıyorum. Ayrıca orada kalmak için de mazot harcamak gerekiyor. Aynı hesap. Evime dönmeyi tercih ediyorum. Hem artık kuşum da var evde. Köye motosikletimle gidebilirsem biraz maliyetler düşecek.

Son zamanlarda evimin rahatını gitgide daha çok sevmeye başladım. Şu anda evimle ilgili tek sorun okuluma uzaklığı. Çok ciddi bir akaryakıt gideri oluşuyor. Malesef köyde karavanla kalamıyorum. Evimin rahatlığını bulamıyorum. Ayrıca orada kalmak için de mazot harcamak gerekiyor. Aynı hesap. Evime dönmeyi tercih ediyorum. Hem artık kuşum da var evde. Köye motosikletimle gidebilirsem biraz maliyetler düşecek.
Yarızaman köyde kalsan karavanla yarı zaman evine gelsen nasıl olur hocam. Bu arada evini bırakma kiralar malum

Mesafe çokmuş hocam. Ben okulun 10 km yakınında oturuyorum, haftanın iki günü öğleden sonra konulan derslerin ücreti git gel mazot parasını karşılamıyor artık maalesef.

RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yücel hocam, karavanım eve 40 km uzakta, git gel 80 km, 150 TL mazot masrafı var diye artık hafta sonu günübirlik gidip gelmemeye başladım. Motorla da o kadar yol seni yorar. Ne yap, ne et, evi yakınlara taşımaya bak.

Bence il milli eğitime ve gerekirse bakanlıktaki ilgili birimlere şahsen başvurun ve okuldaki öğretmen lojmanının genel bütçeden tadilat yapılmasını ısrarla talep edin. Durumunuzu açıkça anlatın. Yol masrafının arttığını söyleyin. Mutlaka anlayışla karşılayacaklardır. Orası sadece size özel bir yer değil sonuçta. Sizin de göreviniz bittiğinde gelecek başka öğretmen arkadaşlar da faydalanır. Devletin lojmanı. Görev günlerinizde mis gibi lojmanda kalırsınız.

Bence il milli eğitime ve gerekirse bakanlıktaki ilgili birimlere şahsen başvurun ve okuldaki öğretmen lojmanının genel bütçeden tadilat yapılmasını ısrarla talep edin. Durumunuzu açıkça anlatın. Yol masrafının arttığını söyleyin. Mutlaka anlayışla karşılayacaklardır. Orası sadece size özel bir yer değil sonuçta. Sizin de göreviniz bittiğinde gelecek başka öğretmen arkadaşlar da faydalanır. Devletin lojmanı. Görev günlerinizde mis gibi lojmanda kalırsınız.
Hocam fikir güzel ama imkansız. Şu an eldeki lojmanlar satılıyor. Mem ler ay ay elektrik faturalarını karşılaştırıyor okulların. İnanın toner ve kağıda para bulunamıyor.Bizim okulda her ay öğretmenler kendileri para topluyorlar okulun tadilat işleri için.

Hocam fikir güzel ama imkansız. Şu an eldeki lojmanlar satılıyor. Mem ler ay ay elektrik faturalarını karşılaştırıyor okulların. İnanın toner ve kağıda para bulunamıyor.Bizim okulda her ay öğretmenler kendileri para topluyorlar okulun tadilat işleri için.

Gerçekten çok yazık. Sözün bittiği noktadayız demek ki. Adalet, sağlık ve eğitim tamamen çökmüş durumda. Bu işlerin sonu hiç iyi yere gitmiyor.

Arkadaşlar,
Kimse bir öğretmenin kalacağı sonuçta şahsi kullanacağı bir yer için tek kuruş masraf etmez. Eğitim mekanları için zor para bulunabiliyorken. Ben de masraf etmek istemiyorum çünkü orada uzun kalmayabilirim.
Bir süre iyi havalarda motosiklet kullanmaya çalışacağım. Bunun masrafımı yarı yarıya düşüreceğini düşünüyorum. Hem motosiklet kullanmak için bir bahane bulunması gerekiyor. Yakıtın pahalı olması iyi bir bahane...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR