bayar28
Zirve
iyi aksamlar Yucel bey.
Teşekkürler. Selamlar olsun!...iyi aksamlar Yucel bey.
Hiç bir şey alacak durumum kalmadı. Motosikletin taksitleri var şimdi... Elektrikli araçlar Karagedik'e gelemeyebilir. En iyisi yine varolan araçlarım olsa gerek..Yücel hocam bugün yolda elektrikli bir araç gördüm aklıma siz geldiniz. RKS M5 diye elektrikli bir araç. İnternetten özelliklerine baktım da sanki size ekonomik bir şehir aracı sağlar gibi. E tabi sıfır fiyatı biraz tuzlu ancak benzinle mukayese edildiğinde kendisini amorti eder gibi.
Rakun güzel ama parası da güzel. O paraya rahatlıkla 250 cc güzel bir motosiklet alınabilir...
Artık Rakun göreceğiz çoğunlukla. Ford Otosan ürünü. Fiyatlar ama 100 bin üzeri. Giderek Tayland, Filipinler, Malezya gibi olacağız, araçları zengin ve yabancılar, yerliler motora binecek. Thanks to xxx
en iyisini sen bilirsin doğrudur çocuklar meraklıOkulda çocuklar kurcalayabiliyor. Taktım arkaya getirdim bu sefer...
bu arada bir müşterim geldi elektrik faturası aldık bayramda damadı elektrikli porche ile ziyaretine gelmiş 1 gece şarjda kalmış araç yaklaşık ev elektriğinden 400 TL Yakmış elektriklide artık çare olmayacakHiç bir şey alacak durumum kalmadı. Motosikletin taksitleri var şimdi... Elektrikli araçlar Karagedik'e gelemeyebilir. En iyisi yine varolan araçlarım olsa gerek..
hocam bu köydemi oldu oksa ankarada mıKibar bir hırsız karavanımdaki dolu tüpü çalıp yerine boş tüp bırakmış...
Güler misin? Ağlar mısın?