yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
A101 filtre kahvesi keyfi...
Karavanda hayat devam ediyor...
Karavanda hayat devam ediyor...
Gitmişken Hamsilos koyunuda gör hocam. Sinopu ben sevdim iki sefer gittim ama karavansız.Bu yaz gitmediğim yerlere gitmek istiyorum. Sinop Akliman en çok gitmek istediğim yerlerden birisi...
Evet orası da var... İnceburun da...Gitmişken Hamsilos koyunuda gör hocam. Sinopu ben sevdim iki sefer gittim ama karavansız.
Bir seferinde öğretmen evinde kaldım ve bina eski tip tavanları yüksek bir binaydı. Binayı incelerken Atamızın kara tahta önündeki resmi çıktı karşıma. O meşhur fotoğraf bugün Sinop Öğretmen evi olan binada çekilmiş. Bu arada cezaevini gezerken dalga seslerini duyarsan Sabahattin Aliyi hatırla ve kale dibindeki çay bahçelerinde güzel bir çay içmeni tavsiye ederim.Evet orası da var... İnceburun da...
Mutlaka bunları aklıma getireceğim. Teşekkürler...Bir seferinde öğretmen evinde kaldım ve bina eski tip tavanları yüksek bir binaydı. Binayı incelerken Atamızın kara tahta önündeki resmi çıktı karşıma. O meşhur fotoğraf bugün Sinop Öğretmen evi olan binada çekilmiş. Bu arada cezaevini gezerken dalga seslerini duyarsan Sabahattin Aliyi hatırla ve kale dibindeki çay bahçelerinde güzel bir çay içmeni tavsiye ederim.
Sinop'a giderseniz mutlaka inceburun'da fenerin yanında günbatımını izleyin. Bizim şansımıza yunus sürüsü de hoplaya hoplaya geçiyordu. İnanılmaz bir manzara olmuştu.Bu yaz gitmediğim yerlere gitmek istiyorum. Sinop Akliman en çok gitmek istediğim yerlerden birisi...
Evet, Oraya gitmeden Sinop gezisi olmaz herhalde... Teşekkürler...Sinop'a giderseniz mutlaka inceburun'da fenerin yanında günbatımını izleyin. Bizim şansımıza yunus sürüsü de hoplaya hoplaya geçiyordu. İnanılmaz bir manzara olmuştu.