Çelebi'yi yaparken amacım basit, kullanışlı ve hafif bir karavan üretmekti. Netekim Çelebi ile yapımı esnasında çok gezdik. Daha sonra bu karavanı Foça'da uzun süreli parketmek zorunda kaldım. Belediye otoparkında. Oradan da başka ele geçti zaten. Karavanımı kullanan aileyi hiç rahatsız etmedim. Kendime şimdiki karavanımı aldım.
Sabah kayıntısı, Markete gidip güzel tost peyniri ve tavuk sucuğu aldım kendime. karavanımda güzelce tostumu pişirdim. Afiyetle karnımı doyurdum. Çok şükür kimseye muhtaç etmeyen Allah'a...
Çelebi'yi yaparken amacım basit, kullanışlı ve hafif bir karavan üretmekti. Netekim Çelebi ile yapımı esnasında çok gezdik. Daha sonra bu karavanı Foça'da uzun süreli parketmek zorunda kaldım. Belediye otoparkında. Oradan da başka ele geçti zaten. Karavanımı kullanan aileyi hiç rahatsız etmedim. Kendime şimdiki karavanımı aldım.
Çelebi birileri tarafından izinsiz sahiplenildi. Başka bir deyişle çalındı. Foça civarlarında kullanıldığına dair bana haber geldi. Görmüşler yani. Sağlam yapmışım ki hala kullanımda...
Bugün Yücel'in karavan mutfağında zeytinyağlı ıspanak var efendim. A101 de güzel dondurulmuş ıspanak buldum. Bugünün yemeği de o oluverdi.
Biz ne dilediysek hep Allah'dan diledik ve bir tek hesabımızı da yine ona veririz. Biz özgür bir kampçı gezginiz.