yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bir Karagedik sabahından selamlar olsun.
Yücel hocam, ben Çelebi çalındı diye biliyordum. Kimde olduğunu biliyor musunuz?Çelebi'yi yaparken amacım basit, kullanışlı ve hafif bir karavan üretmekti. Netekim Çelebi ile yapımı esnasında çok gezdik. Daha sonra bu karavanı Foça'da uzun süreli parketmek zorunda kaldım. Belediye otoparkında. Oradan da başka ele geçti zaten. Karavanımı kullanan aileyi hiç rahatsız etmedim. Kendime şimdiki karavanımı aldım.
Hocam onu takip edicen...bir ara yemiyordu, sonra ek ücretle yemiyor yaptılar. Benim şu an tarifemde youtube yemiyor, bana yetiyor , tv den daha iyi.Vodafone Tv kotadan yemiyor diye güvendim. Bütün GB larım boşuna gitti. Bal gibi de kotadan yiyor işte...
Çelebi birileri tarafından izinsiz sahiplenildi. Başka bir deyişle çalındı. Foça civarlarında kullanıldığına dair bana haber geldi. Görmüşler yani. Sağlam yapmışım ki hala kullanımda...Yücel hocam, ben Çelebi çalındı diye biliyordum. Kimde olduğunu biliyor musunuz?
Takip edemedim hesabımda ne kadar GB varsa sıfırlamış. Allahtan faturalı hattım değil..Hocam onu takip edicen...bir ara yemiyordu, sonra ek ücretle yemiyor yaptılar. Benim şu an tarifemde youtube yemiyor, bana yetiyor , tv den daha iyi.