yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bu haftasonu Ankara yağışlı gösteriyor...
En iyi çözüm bu. Köyde, okulun yakınında ikâmet edip, arada özledikçe Ankara'ya gitmek en iyi çözüm. Umarım dilediğiniz gibi olur, daha ekonomik ve daha mutlu bir hayatınız olsun.Bugün bir kez de resmi olarak dilekçe ile lojman için başvurdum.
Yakıt parası iflahımı kesti. Motosiklet yorucu oluyor. Köyde kalmanın yollarını araştırıyoruz. Lojman olmazsa kiralık bulacağım ama mutlaka karagedik'te bir evim olacak. Bakalım, mevlam neyler?
Çok teşekkür ediyorum. Maddi problemler yaşasam da arzu ettiğim hobileri yapmaktan ve yaşamaktan vazgeçmedim. Büyük ölçüde istediğim şeyler oluyor, kıyısından köşesinden...En iyi çözüm bu. Köyde, okulun yakınında ikâmet edip, arada özledikçe Ankara'ya gitmek en iyi çözüm. Umarım dilediğiniz gibi olur, daha ekonomik ve daha mutlu bir hayatınız olsun.
Dünyaya bir kere geliniyor. Onda da ekonomik nedenlerle istediğin en basit şeyleri bile yapamamak, hayatın (veya sistemin) en büyük haksızlığı. Her şey gönlünüzce olsun Yücel bey.
hocam inşallah kocaman bir bahçeniz olur olmazsa gelin benim 600 m2 bahçemin bir tarafınada siz konun beklerimÇok teşekkür ediyorum. Maddi problemler yaşasam da arzu ettiğim hobileri yapmaktan ve yaşamaktan vazgeçmedim. Büyük ölçüde istediğim şeyler oluyor, kıyısından köşesinden...
2017 yılından beri şimdiki karavanıma sahibim ve 2010 dan beri de iyi kötü olsun bir karavancığım var. Kimseyle aşık atamam ama kendi nefsimin bazı isteklerini de yerine getirebiliyorum. Şükürler olsun yine de...
Yarından itibaren kendi karavanımda yaşayıp bundan da büyük bir keyif alacağım yine...
Kendime küçücük bir bahçecik satın alamasam da karavanımı koyabileceğim kocaman bir okul bahçem var. Olanlara şükretmeli insan biraz da...