2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,089
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 211,079
Güzel bir yerde duran, güzel müziklerimi dinleyip huzurla kitabımı okuyacağım sıcak bir karavan bana yeter. Bu karavanın ille gezip durması ise bir şart değil benim için. Gezmek daha başka ve pahalı bir hobi. Bu hobinin sorunları başka türlü. Ben yazları gezeceğim zaman çadırımla yapacağım bunu. Gezmeyeceğim zaman karavanımda kalacağım keyifle. Karavanımda olmayı, pişirmeyi, uyumayı... Karavanımda yaptığım her şeyi çok severek yapıyorum. Ama gereksiz yere para harcamayacağım artık. Paracıklarımı biriktireceğim ve geleceğe saklayacağım. Şu yaşıma kadar kendime bir ev alıp onu da elimde tutamadım. Çünkü paramın fazlasını hep gezdim yedim içtim harcadım. Gelecek için bir şeyler fazla biriktirmedim. Oysa emekliliğim yaklaşıyor ve emeklilikte kendime ait bir evim olursa çok rahat edeceğim. Karavan asla bir ev gibi olamaz bence. İlle de ev lazım bir insana...

Ben doğada bulunmayı ve kendime arada bir bir değişiklik yapıp kampa gitmeyi severim. Benim gezip durmam şart değil. Sevdiğim bir yerde olayım, güzel bir kamp yerinde huzurlu olayım bana yeter. Benim yolum benim ihtiyacım böyle. Ben böyle bir özgür kampçıyım.

Yakıt çok pahalı, Kamp yerleri de zaten ayrı bir pahalı... Bizim yapabileceğimiz şey kendimize uzun süreli kalacağımız uygun kamp yeri ile uzun süreli kira anlaşması yapmak. Bizim için tek çıkar yol bu. Aksi halde bu hobiyi yapmamıza imkan kalmayacak.

Arkadaşlar,

Malesef ekonomi insan hayatında belirleyici oluyor. Benim de ekonomim de sağlığım da uzaklara gitmeme izin vermiyor. Ben yakın rotaların ve yurtiçinin karavancısı olarak mutlu yaşayacağım hayatımı. Uzaklara gidenlere internetten onları takip ederek katılacağım. Ve paylaşımlara baktıkça kendim gezmiş gibi keyif alacağım belki de.... Benim bulduğum çıkar yol böyle.

5l0ZifFyCv5RvUS4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb3-2.jpg

Arkadaşlar, Kötü şeyler yazmayacağım. Kötülerin tek amacı beni kötü şeyler düşündürüp düzenimi ve dengemi bozmak. Artık dertlerimi derdo paşam Zeynel abime anlatıyorum. Kendisi benim aynı zamanda kampçı dostumdur. İyi şeyler düşünmeye kitaplarımı okuyup mutlu bir insan olarak hayatımı yaşamaya çalışıyorum. İyi düşünürsem her şey iyi zaten...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,575
Kayıtlı Üye Sayımız
166,887
Kaydolan Son Üyemiz
almosttcrackeeej

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR