Yarınki randevumu yağmur yağacak diye iptal ettim.
Bir dahaki randevuyu taa 9'una alabildim.
500 Bakımı Mobidik.
Dolayısı ile Bayramda motosikletle gezemeyeceğiz.
Aman olsun bee. Hava da yağmurlu görünüyor zaten.
Yağmurda zaten sürmüyorum Mobidik'i...
Eskiden motorumla çıkar binlerce km yol yapardım. Şimdi daha kolay yoruluyorum.
Motor az yakıyor ama konaklama masrafı yapmayı gerektiriyor onunla uzaklara gitmek. Şimdi 500 km yaptık. Rodaj bakımı var. İlk 500 de toplam 167,7 liralık benzin masrafımız oldu.
Bu bayramda imkan olup rotayı Kapadokya'ya çevirmek vardı ama şimdi baktım yine uzak geldi. Toplam 600km yol yapıyor ki bunun maliyeti neredeyse 900 lira tutuyor. Bu kadar bile harcayamıyorum. Daha uygun rotalara süreceğim.
Bugün yine evde vakit geçirmece... Yemek yapıyorum ve işte bilgisayar başında forumlarda takılıyorum. Bu bayram da böyle geçecek. Uzaklara gitmeye para yok malesef...
Balkondayım. Apartmanca baktığımız mahallemizin kedileri buralardalar. Evdeyken çıkıp böyle hava alıyorum. Küçük bir bahçe var. Öyle eğleniyorum işte. Belki Pazartesi günü kampa gidebilirim. Yakın rotadaki kamplardan birine. Bakalım Mevlam neyler, Neylerse güzel eyler...
Dernekten arkadaşlarımdan bir yerlere kaçanlar oldu ama bana her yer uzak geliyor... Malesef evde karnımı doyuracak kadar imkanım var. Yakıt parası, Konaklama parası ve dışardan yeme içme parası denkleşmedi bu bayramda...