yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bugün motosikletimi de hiç çalıştırmadım neyse karşı apartmandaki komşum MT-25 ini çalıştırdı da birazcık motor sesi dinledim...
Bu bayram büyük çoğunluk böyle. Artan ekonomik zorluklar, keyfimizden fedakarlık yapmayı gerektiriyor. Hayatın tadını çıkartmak diye adlandıracağımız her türlü mütevazi teşebbüs bile lüks olmaya başladı. Bundan ilerisini düşünmek bile istemiyorum.Dernekten arkadaşlarımdan bir yerlere kaçanlar oldu ama bana her yer uzak geliyor... Malesef evde karnımı doyuracak kadar imkanım var. Yakıt parası, Konaklama parası ve dışardan yeme içme parası denkleşmedi bu bayramda...
İyi geceler hocam. Yarın bugünden güzel olsun. Kamp yapamadım diyede üzülme zaten hava koşulları buna engeldi.Bir sonraki bayramda güzel kamplar olsunBu gecelik de benden bu kadar,
Tüm kampçı dostlarıma iyi geceler...
karavan da bayram kahvaltımız hocam bizde karavanımızı artan akaryakıt fiatları sebebi ile zeytinliğe sabitledik oradan keyfine bakıyoruz bu bayram zaten çanakkale de ve sahilde gezen görmedim herkes aynı durumda
Çok teşekkürler. Selamlar.İyi geceler hocam. Yarın bugünden güzel olsun. Kamp yapamadım diyede üzülme zaten hava koşulları buna engeldi.Bir sonraki bayramda güzel kamplar olsun