yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Çok şükür bugün de kazasız belasız evime vardım...
Benim motor küçük cc
Yoruyor insanı...
Benim motor küçük cc
Yoruyor insanı...
çok çok iyiYüzon kilometrede otuzüç lira yakıyor. Sadece 1.7 litre şaka gibi....
gönlünce gez hocamYüzon kilometrede otuzüç lira yakıyor. Sadece 1.7 litre şaka gibi....
hocam mobidik ile işyerinize nekadar sürede gidiyorsunuzArkadaşlar,
Bugün dondurulmuş taze fasulyem vardı zeytinyağlı olarak onu pişiriyorum. Yarın hava yağmurlu görünüyor okula Güçlü ile gideceğim. Ama bu hafta iki gün Mobidik ile gittim. Gerçekten ekonomik bir hafta oldu.
Motosiklet yağışlı havada ve soğukta kullanılamadığı için tam bir çözüm değil. Yine de Güçlü'nün göreceği iş önemli...
1 SAAT 20 DK.hocam mobidik ile işyerinize nekadar sürede gidiyorsunuz
Eskiden motorumla çıkar binlerce km yol yapardım. Şimdi daha kolay yoruluyorum.gönlünce gez hocam
500 KM 167 TL Bu gerçekmi hocam bende alayım da sabah evden işe kullanayım günlük otobüsle 20 km yapıyorum 16 TL Sanırım seninki daha avantajlı gÜNLÜK 5,33 TL ile halledebiliriz gibiEskiden motorumla çıkar binlerce km yol yapardım. Şimdi daha kolay yoruluyorum.
Motor az yakıyor ama konaklama masrafı yapmayı gerektiriyor onunla uzaklara gitmek. Şimdi 500 km yaptık. Rodaj bakımı var. İlk 500 de toplam 167,7 liralık benzin masrafımız oldu.
Her şey doğru. Fuelio diye bir programla hesabını tutuyorum.Hocam depo göstergesi doğru gösteriyor mu? Geçen gün benzer motorla yolda kalan şikayet ediyordu depo dolu gözüküyor ama benzini bitti diye.
50 km sürati geçmeden. Rodaj nedeniyle geçmedim. Ama çoğu yerde 50 yi bile görmek zor motor benim kiloma göre küçük cc geldi bana.500 KM 167 TL Bu gerçekmi hocam bende alayım da sabah evden işe kullanayım günlük otobüsle 20 km yapıyorum 16 TL Sanırım seninki daha avantajlı gÜNLÜK 5,33 TL ile halledebiliriz gibi