KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bir nefes almaya Akçakoca'ya gideyim dedim, Bir hesap yaptım Güçlü ile sadece gidiş 500TL tutuyor bunun bir de dönmesi var. En aşağı 1000 Tl. boşver dedim sonra, bak işine bu parayı harcamaya değmez. Üstelik bunun daha konaklaması var yeme-içmesi var...
İzmir'deyken defalarca Salihli, Balıkesir vb yerlerin motofestlerine katılmıştım. Motofestler çok güzel kampçılık yapılan yerler. Bazen tuvalet problemi olabiliyor ama yine de buna değer bence...
Yalnız ve özgür takılmak daha da güzel...
Kendime ucuz bir aksiyon kamerası sipariş verdim. Bu hususta basitten başlayalım dedim. Şu ana kadar gezilerimde aksiyon kamerası kullanmıyordum. Artık kullanacağım.
Bugün Mobidik'i sadece eve kadar sürdüm. Hava kapalı ve yağmur ihtimali var. Bu yüzden Mobidik evde bugün. Ben bir otobüse atlayıp tekrar Podium'avm ye geldim. Motorun şerefine kendi kendime bi köfteci yusuf ısmarladım. Şimdilik buradayım. Havanın güzel olacağı günlerde CUB umla gezeceğiz inşallah..