Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 358,648
Motosikletimi Perşembe günü teslim almayı planlıyorum. Yavaş bir motosiklet ama hem ekonomisi hem de keyfi bana yeter umarım. Benim hızla işim yok. Yavaş yavaş sağdan sağdan gideceğim.

Etiketler

Benim atelajım. Bu mazot pahalılığında artık pek yollarda olamayacağız. Daha hafif geziler planlıyorum. Ama benim işim heç mi heç belli olmaz...

Bu gecelik de yatma saati geldi...
Yarın iyi bir öğretmen olmak için,
Artık uyku uyumalıyım.
Herkese mutlu geceler....
Ümitsizliğe kapılmayın,
Göreceksiniz hayat devam ediyor...
Sevgiylen...

Malesef Ankara gibi bir büyük şehirde motosiklet kullanmak oldukça riskli, Ama ne risksiz ki? Motosiklet kullanmak benim için hayatıma heyecan katan şeylerden birisi. İmkan varken bunu yapmak istedim. Hem okuluma gidiş-gelişlerim araba ile çok pahalı olmaya ve aylık bütçemi sarsmaya başlamıştı. İşe bu motosikletle gidebilirsem baya ekonomik de olacak ama köpekler konusu hala problem bakalım bizim köpecikler motosikleti ne kadar sevecekler? Göreceğiz efendim. Bizde her şey ekonomik. Motor seçimim de ekonomi yönünde oldu. Memnun kalmayı umuyorum yeni motorumdan. Bakalım.
Ben bir Moto-Solo gezginim arkadaşlar bundan sonrasında da...

Hocam plaka da hayırlı olsun. Türkiye'de yaşamak başlı başına kumar oynamak gibi. Yolda birisi omuz atıp bıçak çekse öldün. Maalesef motosiklet konusu da çok tehlikeli. Ancak tecrübeniz var siz yine de dikkatli olun.

RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolun, Valla haklısınız. Çok dikkatli olmak lazım.