yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Mazot çok pahalandı. İşime zor geliyorum. Uzaklara sürmek hayal oldu artık. Mecburen böyle küçük kaçamaklarla mutlu oluyoruz. Mini kampervan keyfine devam...
Fiyatlar nasıl?Bugün motosiklet bayii'sine gidip motosikletlere baktım.
Fiyatlar nasıl hocam.
Fiyatlar eskiye göre pahalı on ay önce 10000 lira olan motor şimdi 18000 lira olmuş... Ben bu sefer sıfır km çin işi bir motor bakacağım. Mondial bana uyar...Fiyatlar nasıl?
Fiyatlar nasıl hocam.
Alma hocam bende trafik yüzünden almıyorum ve korkuyorum yoksa favoride bekliyor. Arora Smart 50 2021 Model Cub Motor Motosiklet Mağazasından Sıfır 17.349 TL - 959243192En güzel gezilerimi motosikletle yaptım ama yine de korkuyorum Ankara'da trafikten.
Günaydın,
Yağlıpınar Shell...
Vebasto harlandı.
Hava buz gibi soğuk.
malesef biz de de aynı bugün 5 karavan çanakkale de yol üzerinde kamp yapıyordu birde hocamın araçtan bir kampervan vardı ancak dışarısı çok soğuk olduğu için araç camları ıslak buhar buz karışık bir şey olmuştu gelecekten umudumuz hala varGünaydın hocam, mart atasözünü yine haklı çıkardı, buradada hava buz gibi.
Bu soğukta küçük araçla kamp zor valla hele ki bir de vebasto yoksa... Allah kolaylık versin. İç Anadolu'da sabah uyanıp kolunuzu bacağınızı donmuş bile bulabilirsiniz belki.malesef biz de de aynı bugün 5 karavan çanakkale de yol üzerinde kamp yapıyordu birde hocamın araçtan bir kampervan vardı ancak dışarısı çok soğuk olduğu için araç camları ıslak buhar buz karışık bir şey olmuştu gelecekten umudumuz hala var